VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Inte redan

Så där ja. Då var det över. 30 dagar, som gett mig så otroligt mycket, har gått alldeles för fort. Jag har lärt mig mer än jag någonsin kunde tro. Jag har haft den absolut bästa Coachen för just den här utmaningen. Hon har peppat, rättat mina misstag, skickat filmer på vad det är jag skulle rätta till, fått mig att göra övningar med vikter jag ALDRIG trodde jag skulle klara av. Hon har helt enkelt varit strålande. Jag kommer verkligen sakna dig, Sofia!

Nu står jag alltså på egna ben igen, men efter denna utmaning har mitt självförtroende stärkts sjukt mycket. Jag vet att jag klarar av MER. Jag vet att jag KAN! Jag har lärt känna min kropp ytterligare och har koll på när det känns rätt och fel. Allt detta tack vare Sofias feedback. Gör om. Gör rätt

20120430-120713.jpg
svettig, trött och lite ledsen i ögat

Jag har ju även kört Paleo under denna period (HÄR kan du läsa mer om det) och jag har aldrig mått så bra. Jag har alltid varit mästare på att fisa, men sen jag började denna utmaning har min mage varit orolig 1 eller 2 gånger. Då kan tilläggas att jag äter sjukt mycket vitkål, ägg och broccoli. Just de produkterna har jag varit extremt känslig mot, men antagligen är det i kombination med något jag nu tagit bort från kosten

20120430-121527.jpg
mmmm Paleo

Jag var lite sliten i början. Det tog sin lilla tid för kroppen att ställa om när alla slaggprodukter skulle ut, men efter 1 1/2 vecka kom energin tillbaka som ett brev på posten. Då med besked! Under dagarna är jag pigg som en lärka och på kvällarna somnar jag så fort jag lägger huvudet på kudden. Där kan också tilläggas att jag inte längre vaknar för att gå på toaletten som jag gjort sen min första graviditet. Jag sover alltså hela nätter (när barnen tillåter det).

Denna utmaning har inte gått ut på att bli smalare, mer tight eller att gå ner i vikt. Därför har jag varken vägt eller mätt mig. Jag ville bara bli starkare och lära mig mer om Crossfit. Få reda på om detta var JAG. Och?

Jo, minsann. Jag älskar Crossfit och det är detta jag vill pyssla med. Med det sagt betyder det inte att jag aldrig kommer köra ”vanlig” styrketräning. Det finns övningar jag tycker är roliga och kommer klämma in dem lite då och då. Sen har vi ju intervallerna. De kommer jag börja med igen. Jag saknar dem. Fast det blir till att planera in dem på ett bra sätt. Efter 25 minuter på bandet är man inte så kaxig och gå direkt på tunga vikter därefter är bara dömt att misslyckas.

Ni som är sugna på en egen utmaning. Tveka inte. Och bor ni i Stockholm och vill testa på Crossfit vet ni numera vem ni ska höra av er till. Just det. SOFIA.

Tack för allt du fina. Tack för allt du lärt mig. Jag är dig evigt tacksam

20120430-123726.jpg
nya tröjan invigdes


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna