VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Förbannad

Dixie är inne i en period där hon blir fly tosig när det inte går som hon vill och är man 8 månader (snart) gör det liksom oftast inte det. Hon blir frustrerad när hon ligger på magen och hoppar som en fisk som kippar efter andan, hon blir arg då hon inte lyckas fånga leksaken hon vill åt, hon blir rädd för alla höga ljud, hon blir sur om hon inte matas tillräckligt fort. Ja, det är mycket som kan gå fel för en liten bebis

20120429-083315.jpg

Jag tror mycket kommer släppa om hon bara lär sig krypa. Då kan hon hänga på syrran och följa oss runt i huset. Det ska bli kul att se om hon gör det innan Wilda. Hon var 9 månader den tösen och en hel månad orkar jag minsann inte vänta. Då sätter jag hjul på ungen


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna