VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En kväll för Jakob

Wildingen tycker om honom lika mycket som jag

Fina, underbara Jakob ska flytta till Stockholm. Jag är så klart otroligt glad för hans skull, men det betyder inte att jag inte är ledsen att han drar. Jag tror att jag fastnat för honom då han påminner mycket om min älskade lillebror. Han har ett stort hjärta och en glädje som smittar av sig på ALLA. Som instruktör är han grym. Han får dig att orka den där extra repen fast du inte orkar. De har tur där uppe i huvudstaden som får en sådan drivande person till sitt gym. Den dagen jag öppnar eget (den dagen jag vinner några miljoner på lotto) ska han få bli headcoach på min box. Så det så.

Så för att ta avsked var vi några stycken som samlades för att grilla och dricka gott. Det blev en riktig skrattfest minsann. Jo, det pratades väldigt mycket om Crossfit och Paleo, så klart, men även några bajshistorier och annat kul kom upp under kvällens gång.

Tack för att du är du, Jakob. Jag kommer sakna dig, men du… Jag finns ju bara ett telefonsamtal bort

 

 

 

Barnen var som sagt med och jag måste bara säga hur stolt jag är över dem. Båda 2 skötte sig exemplariskt. Dixie somnade som vanligt i vagnen klockan 20 medan Wilda var lite uppe i varv och inte riktigt kom till ro. Det fixade dock mannen min som gick hem med barnen så jag kunde stanna kvar och roa mig.

Tack för en skitkul kväll! det får vi snart göra om igen. Dock utan avsked


Kommentarer


  1. Paulina 28 april, 2012 on 21:07 Svara

    Så fint inlägg! Blir ju tårögd! Se till att starta en egen box fort, Sara!!!

    Vi får absolut göra om detta! Kul att träffas utanför träningen också 🙂

    • i min lilla lilla värld 1 maj, 2012 on 21:27 Svara

      hahaha I will!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna