VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En sekund över

20120426-104251.jpg

Fick ställa in besöket på stan pga ösregn, men det gör inget. Det blir en längre visit på Väla bara. Nu väntar jag på att lillfisen ska visa tecken på hunger och sen ska jag själv slänga i mig något att äta. Lunchen står förberedd i kylen. Den fixade jag igår kväll. Snacka om planering, men nu när jag kör strikt kosthållning (berättar mer om det imorgon) så gäller det att vara smart. Jag vet inte hur det är med dig, men blir jag hungrig och samtidigt ska bestämma vad jag ska äta går det oftast åt pipsvängen. En morot där, lite skinka där, några ägg där och helt plötsligt har du ätit upp halva din ranson innan du ens satt dig vid bordet. Känns det igen??

Redan igår hade jag bestämt min frukost. På vilodagar kör jag som sagt lite mindre kolisar och startade därför dagen med denna lilla tallrik

en morot och röra på 1/2 paket kotelttbacon, 2 ägg

Allt serveras på en liten tallrik för att det ska se mer ut. Det gäller att lura hjärnan


Annons

Kommentarer


 1. Annika 26 april, 2012 on 20:40 Svara

  Hej Sara! Jag har precis hittat din blogg Vi tränar på samma gym, och jag har sett dig flera gånger, och alltid imponerats av dig – du är GRYM!!

  Våra barn brukar ses på barnpassningen.

  Jag tränar låååångt ifrån på din nivå, men du är en stor förebild. :-)

  Röstar på dig på bloggalan så klart!

  • i min lilla lilla värld 26 april, 2012 on 20:47 Svara

   Nä men.. Där ser man. Jag har ju då noll koll på vilka som tränar på gymmet. Är så inne i mig själv och träningen. Jag kan säkert verka otrevlig, men jag är bara fokuserad. Du får ju säga hej nästa gång, men inte när jag är mitt uppe i en övning hahaha

   Va gulligt av dig att lämna ett avtryck. Det värmer mer än många tror.

   Tack för din röst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna