VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Say cheeeeese

Oh, herre jesus.

De orden kom ur min väns mun igår när hon fick smaka på den här godbiten. Allvarligt talat såg hon väldigt rolig ut. Ögonen rullade och hon slickade sig runt munnen flera gånger

s_jordgubb_topp.png

Ja, denna nyheten fanns i brevlådan när jag skulle hämta posten. Nu är det ju så, som ni numera vet, att jag inte äter sånt här. Det är säkert hur gott som helst, men när jag vet hur min kropp reagerar väljer jag att vara utan. Jag nöjer mig med att se hur andra njuter. Jenny däremot gav kexet/kakan (ja, vad är det nu??) 5 tummar av 5 möjliga. Hade hon kunnat ge ett plus därefter hade hon gjort det. Alvin blev precis lika glad och tryckte in det utan att blinka. Gott betyg med andra ord

Kexet består av ett mellanting amellan det lena Singoallakexet och det sprödare Digestivekexet – allt för att skapa en spännande kontrast till den mjuka och krämiga cheesecakefyllningen med jordgubbscrisp.

Jag kan dock meddela att det luktade gudomligt från förpackningen. Som för övrigt var väldigt somrig och inbjudande. HADE jag ätit kex HADE jag absolut köpt den.

Jag sparade ett kex åt Wilda och ett åt Jon, men de 2 är lika usla på att ge betyg som jag då ingen av dem är speciellt glada för sötsaker. Wilda delade på kexet och sa ost gång på gång. Lite roligt med tanke på innehållet va? Hälften av kexet åts upp. Hälften ligger visst kvar på stolen bredvid…


Annons

Kommentarer


  1. Karin FoH 31 mars, 2012 on 23:34 Svara

    Det där kexet låter alldeles för gott för att inte testa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna