VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vi säger GRATTIS

20120330-121839.jpg

Min älskade vän Eva fyller år idag och vad är en födelsedag utan träning. Jag skulle egentligen vila, men man får ju ställa upp liksom… (jag är inte så svårövertalad). Jag tycker om att planera vad dagens pass ska innehålla sen får Eva snällt hänga på. Hon har alltså inget val. Vi började med uppvärmning i form av hopprep. Jag är så kass på det så att det är pinsamt, men som sagt. Träna, träna, träna. Sen körde jag teknik på muscle ups. Jakob fanns på plats och kunde hjälpa till. Vad skulle jag göra utan dig? Och nu när jag fått kläm på toes to bar var jag så klart tvungen att testa några idag, men jag är slutkörd. Det känns som jag inte gjort något annat den senaste veckan än att hänga i den där jäkla stången. Dessutom är det min 5:e träningsdag på rad (i onsdags kördes ett otroligt lätt pass dock pull ups och toes to bar) och det känns vill jag lova.

Vi sket i stången och gick över till bänkpress i stället. Lite hederlig styrka är nice att köra emellanåt. Det var fem evigheter sen sist jag gav mig på den övningen, men 40 kilo är inte fy skam. Jag vet att jag som max testat 30 förut så lite starkare har jag allt blivit.

Sen var det dags. Evas födelsedagsWOD. Tanken var löpning, men efter många om och men ändrade vi oss till rodd. HATA! men shit vilken bra pulshöjare

400 m rodd

50 push ups (på knä)

400 m rodd

40 sit ups

400 m rodd

30 push ups

400 m rodd

20 sit ups

400 m rodd

10 push ups

Min tid 17, 10. Evas tid 16,55. Det suger fett vill jag lova. Det är första gången hon slagit mig. Fan vad du är grym, bruden!!!!! Jag är otroligt stolt, men så klart skitförbannad. Jag HATAR att förlora. Hon åker på semester på tisdag så ett pass på måndag där jag kör över henne totalt är så klart ett måste. Så här kan vi inte ha det

snygging!!

och så här trött var jag

På väg hem pratade vi lite om tid för träning med 2 barn. Jag kan inte bara träna när jag vill, vad jag vill och hur jag vill. Jag får hela tiden anpassa mig. 5-6 dagar i veckan finns möjlighet att träna med Crossfit Helsingborg. Jag tränar en. Varanna vecka! Det är något av det roligaste jag vet att få träna med och träffa alla dessa underbara människor, men som sagt. Man kan inte få allt här i världen. Utan barnvakt är det omöjligt. Och nu har vi fått sålt vår lilla bil vilket resulterar i ännu mer planering. Ja, jag är lite ledsen just nu måste jag erkänna, men jag får göra det bästa av situationen. Det är inte lönt att deppa ner sig. Det blir jag inte starkare av. Det första jag ska göra är i alla fall att köpa en kettlebell och ett hopprep.

Kan inte jag komma till träningen får träningen komma till mig!


Annons

Kommentarer


  1. Jakob 30 mars, 2012 on 17:52 Svara

    Åhh…vad skulle jag gjort utan dig Sara? Du är verkligen en vän för livet, finns inte många som du där ute :)
    ödmjukare och varmare person får man leta länge efter!

    • i min lilla lilla värld 30 mars, 2012 on 20:30 Svara

      Nä men Jakob.. Vilka fina ord. De personer jag bryr mig om BRYR JAG MIG OM. Stor kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna