VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Iphonebilder

Jag vet att vissa tycker det suger med en massa bilder från telefonen, men så är det när tiden inte räcker till. Jag har helt enkelt inte tid att sätta mig framför datorn. Eller jo.. Det har jag, men jag prioriterar annat. Just nu får flickorna, träningen och vännerna all min uppmärksamhet. Allt annat känns lite oviktigt liksom. Eller mindre viktigt kanske jag ska säga. Jag försöker att ta vara på varje sekund av dagen. Leva fullt ut. Ge mina nära kära mitt allt. Förstår ni?

De som jag håller nära håller jag VÄLDIGT nära. Jag älskar att ge. Speciellt när jag får så mycket tillbaka. Vissa saker och personer får mig att tänka lite extra på det här. Tack, alla ni som finns hos mig. Kärlek

 

älskade, underbara ungar

fina vänner

Det var det sentimentala för idag. Dagen har varit helt perfekt. Det har egentligen inte hänt något speciellt, men allt har bara varit bra. Det är väl så när man umgås med positiva människor. Efter träningen kom Eva förbi för att väga sig och fotas. Jag var lika spänd som henne. Jag har ju sett hur hon utvecklats sen hon började sin utmaning 111230. Hon hängde på mig i min challenge, men jag gjorde om programmet något för att det skulle passa henne bättre. Eva är lite lat och bekväm. Måste hon inte ta ut sig till max så gör hon det inte. Som väldigt många andra. Det finns en bekvämlighetszon och den vill många helst hålla sig inom. Att ta sig ur den krävs lite extra och ofta någon vid din sida som ser till att du gör det. Det är där jag kommer in i bilden. Jag har skrikit, pushat, peppat. Ni skulle bara veta, MEN… I slutändan är det hon som gjort jobbet och hon har nu fått ett kvitto på det. Ett väldigt fint sådant

När Eva skulle gå hem joinade jag och töserna henne. Lite extra motion förenat med nöje. Vi gick inom affären för att handla de sista ingredienserna till min gryta jag skulle göra. Min livs första Bourgognegryta. Väl hemma igen startade jag. Då var klockan halv 4. Klockan 6 var den klar. Om den blev god? Hell yeah! Köttet smälte i munnen och den var mustig utan att bli för mycket. Den var värd sin tid kan jag meddela.

Om 20 minuter ska jag bänka mig framför tv:n med blandade bär mixade med kokosmjölk och ägg. Har ingen aning om hur det kommer att smaka, men det får jag ju bara reda på genom att testa.

See you later, my friends


Kommentarer


  1. caroline 27 mars, 2012 on 19:56 Svara

    Hej! Läser din blogg dagligen sen ett litet tag, ni är så fina =)

    Skulle man kunna få receptet på grytan du gjort?

    Kram från Tomelilla

    • i min lilla lilla värld 27 mars, 2012 on 21:30 Svara

      Absolut. Jag snodde detta recept, men gjorde om det hrmm… något.
      http://gourmetsallskapet.blogspot.se/2009/02/oeuf-bourgogne.html
      Använde mig av oxytterlår, ingen timjan eller lagerblad, stekte i avocadoolja, tillsatte 2 morötter, använde matlagningsvin, inget salt, renée voltaires buljong, 5 scharlottenlökar ist för steklökar, 100 gram bacon ist för 200 gram och ingen honung (den glömdes bort)

  2. Mira 27 mars, 2012 on 21:36 Svara

    Skulle precis fråga efter recept men såg att nån hann före =)

    Vilken skillnad på Eva, snyggt!! Bra jobbat av henne och bra pushat av dig alltså =)

  3. Lisa - Mamma till Alva och Noah 27 mars, 2012 on 22:06 Svara

    HEJA EVA!!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna