VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pappa fucka & Pappa facki

Ja, ni hor ju sjalva hur det later. Att Wilda lar sig nya ord som hon inte riktigt kan uttala ar inte alltid sa kul. speciellt nar vi ar pa ett stalle dar de flesta talar engelska. De nya orden ar alltsa SOPA och SMAKA som blir fucka och vatten som blir facki. Jon har ovat hela dagen med henne, men utan resultat. Ja, ja.. Det ar tur att hon bara ar 2.

En annan sak. Ungen ar livradd for trummor, poliser och batar som tutar. Jag menar LIVRADD! Det borjade for 3 dagar sedan da vi satt ute och at som vanligt. Plotsligt borjar tosabiten skrika hysteriskt Faaasss (las med a med 2 prickar ovanfor). Det betyder alltsa polis (det har med nya ord var det ja). Vi trodde forst hon skojade, men vi forstod ganska snart att det var allvar. Hela hon skakade och storgrat. Hon fick komma upp i pappas kna och hon lugnade sig nagot. Sen tutade en bat och det var igang igen. Vi hade inget val utan fick flytta in och fortsatta ata.

Dagen efter var det karneval i staden och sjalvklart vasnas det en hel del. Speciellt fran trummor. Wilda star pa terassen och hor hur de borjar sla. Da borjade hon igen, var lilla dramaqueen. Att ga ner och titta pa karnevalstaget var alltsa bara att glomma. Jag fattar inte. Hon vet ju knappt vad en trumma ar. Nagon som varit med om liknande?

Vi har det i alla fall fortsatt super. Vadret ar bra. Lite moln ibland, men mest sol. Wilda badar som aldrig forr och jag har svart att forsta hur jag ska forklara att vi inte ska ”hoppa i vatten” eller ”ga i sand” nar vi kommer hem igen. Ater som hastar gor vi alla 4. Det ar tur att vi ror pa oss sa pass mycket som vi gor annars hade vi kommit hem rullandes. Idag gick vi for att leta upp vart nasta hotell. Det slutade med en promenad pa 3 timmar.

Dixie dregglar och rullar. Dregglandet kan vara pga en tand som ar pa vag. Den far garna vanta tills vi kommer hem. Feber och diarre’ slipper vi garna. Rullar gor hon numera som en liten atlet. Fran mage till rygg och vise versa. Hon ligger inte kvar pa samma stalle en langre stund.

Halva tiden har gatt och nu gar det fort. For fort. Vi gor vart basta for att ta vara pa varje sekund tillsammans har i varmen. Morgnarna borjar pa basta satt med gos i sangen for oss alla 4 innan vi gar ner och ater frukost tillsammans. Wilda skippar numer valling pa morgonen och haller sig till macka eller yoghurt. Sen gar vi ner till stranden och stannar tills Wilda sovit lunch. Darefter gar vi hemat. Det tar sin lilla tid da Wilda sa klart ska ga sjalv (ar det semster sa ar det). Val hemma ar det poolen for annu mera plask. Sen dusch, mat, sova barn och kortspel for mig och Jon. HELT UNDERBART!

Hur har ni det dar hemma?


Kommentarer


  1. Fru Jessica 12 mars, 2012 on 22:24 Svara

    Men åh, har missat helt att ni är bortresta! Låter skönt… var befinner ni er?

    Kram

  2. Kerstin (cf hbg) 13 mars, 2012 on 00:04 Svara

    Haj Sara.
    Har ingen aning om var din fina tjejs rädslor kommit ifrån.. om hon sett på tv/film ännu kan det vara där nåt frö har grott.. Busiga poliser i nån flm som följt henne in i drömmen å blivit jätteläskiga?!? Jag har ingen aning… men även om vi vuxna tycker intryck kan vara nonsens.. så kan de vara brutalt överväldiga för små barn. Nu verkar hon ju vara känslig för vissa saker så det är klokt av er att ta det på allvar å låta henne krypa upp i knät nu. Rädslan kanske är borta imorgon va vet jag.. men visa trygghet är alltid bra! Å sen kan man ju säga där i knät lite i förbifarten att poliserna är ju snälla! ..hjälpsamma eller vad man känner lämpligt.
    Sen båttutor å trummor låter ju himla mycket för de små med deras ‘oförstörda’ öroon.. Gissningsvis bara oljudeet som skrämmer..
    Kanske sånt du redan tänkt. Jag vet ju inte alls för jag känner er inte och jhar inte egna barn, men många härliga dagisungar. Alla har sina issues, som oftast försvinner snart igen.
    Kram å fortsatt fiin sem!

  3. Lillebror 13 mars, 2012 on 21:13 Svara

    Blir ju ganska jävla avis på er.. Men ni förtjänar verkligen lite semester tycker jag. Längtar tills ni kommer hem så ja kan komma och busa med de små liven och höra lite om er resa..
    Fortsätt nu att ha de bra så får du höra av dig när ni kommit hem.. Älskar er. Puss och kram

  4. Danni 13 mars, 2012 on 22:12 Svara

    Åh he…inte alls avis!
    You’ve got mail btw!!! Read now!
    kramisar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna