VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista passet på ett tag

I alla fall med Eva. Det firade jag med att köra ett myspass. Uppvärmning plus intervaller ca 17 minuter. De brukar jag hoppa när jag har mina slappepass, men eftersom jag inte vet hur pass mycket intervaller jag får till nu på semestern var det lika bra att köra på.

Sen körde jag däremot helt ostrukturerat. Jag var sugen på rygg, men det kunde jag fetglömma pga träningsvärk från gårdagens pass. Lite pull ups varvat med rörlighetsträning med käpp, triset av sittande bröstpress och axelpress och step down från bänk, superset av hantellyft åt sidan och framåt med armhävningar på bänk, fria dips (6 stycken korrekta) och till slut var jag bara tvungen att testa på övningen som Lovisa  skrev om här om dagen. Här ser ni Eva utföra den

du börjar bli fit, bruden!!

Som jag sagt förut kommer jag träna på även på semestern. Jag väljer det som jag mår bäst av helt enkelt. JAg har tillgång till gym på ena stället, men har ingen aning om hur stort eller vad det är utrustat med. Jag kommer nog försöka jobba så mycket som möjligt utomhus. Vem vill stänga in sig när solen skiner liksom (förhoppningsvis)?

Nu ska jag packa det sista och hoppa ur morgonrocken. Om 2 timmar lämnar vi hemmet. Jag kommer göra mitt bästa för att få till några inlägg, men förvänta er inte allt för mycket.

Hoppas ni får det så bra här hemma så hörs vi när vi hörs helt enkelt


Kommentarer


 1. Elin Levin 29 februari, 2012 on 17:08 Svara

  Ha det underbart och njut av semestern. Jag kommer hålla ställningarna här hemma med crossfit och bananpannkaka haha!

 2. JoHo 29 februari, 2012 on 21:14 Svara

  Hoppas att ni får en riktig TOPPENRESA!!

 3. Malin 1 mars, 2012 on 11:59 Svara

  Var med i min tävling och vinn smartaste barnprodukten!
  http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=147&beid=2040036

 4. Mickan, Gravid v. 36 2 mars, 2012 on 07:57 Svara

  Du är så duktig med ditt tränande! :)

 5. Nina 2 mars, 2012 on 09:56 Svara

  Ha en underbar semester!!

 6. Hej på dej tjejen! Hoppas ni får en kanonresa! :)
  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna