VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

För tidigt

Här började vi dagen alldeles för tidigt. Halv 7 är mitt i natten för mig, men bara att gilla läget då båda vaknade. För den delen kan man inte bli annat än glad när man möts av det största leende man kan tänka sig från de 2 huliganerna.

Tänkte passa på att tipsa om 2 bloggar så här på morgonkvisten.

Det är inte många modebloggar jag följer. En endaste en rättare sagt. Det är en fd kollega till mig. Vi jobbade tillsammans i den första Gina Tricot butiken i Köpenhamn. Emma har ett hjärta av guld och en kropp som en gudinna. Hon har mer än koll på vad man ska bära och INTE bära. Lite text, men desto fler bilder som får mig att drömma mig bort i en annan värld. För det är verkligen så långt bort från min verklighet man kan komma.

Kolla in EMMAs blogg

Sen har jag även en foto- och musikblogg på listan. är har vi en kille som ligger bakom bilderna och musiktipsen. Jag tycker att han är grym på att fånga saker på bild och musiktipsen är som små guldkorn. Vi gillar exakt samma sorts musik och han har gett mig många nya band att lyssna på. Klicka in hos CHRISTOFFER vet ja

Nu blir det en stoor kopp kaffe och en bananpannkaka. Hur det ska det gå att träna utan min älskade gröt i magen blir spännande att se

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Melanie 28 februari, 2012 on 09:55 Svara

    hahaha ”mitt i natten”. Det är ju som sovmorgon för tusan hahaha 😉

    • i min lilla lilla värld 28 februari, 2012 on 12:45 Svara

      För ”vissa” andra ja hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna