Bananpannkakan & Teknik

Här ser ni den. Min frukost som INTE består av havregryn. När hände det senast liksom?

Det är alltså en bananpannkaka. 1 ägg som jag mosar ihop med 1 banan och steker i lite kokosolja. Till det frysta bär och proteinkräm (proteinpulver choklad som jag blandat med liiite vatten). Tanken var en klick kesella på toppen, men då den var slut och jag ville ha något till testade jag denna variant. Så här i efterhand kan jag känna att krämen inte behövdes. Pannkakan var saftig i sig själv.

Det gick alldeles utmärkt att träna utan gröt i magen. PR i deadlift och overhead squat. 57 kilo vs 20 (kanske minns fel på den sista siffran dock). Denna gång med grymmaste JAKOB (jo då.. han bloggar) vid min sida. Han hjälpte mig med tekniken och fanns där och tog emot när jag tappade stången. TACK! Han är väldigt bra på att förklara så att jag förstår. Det är en mycket bra egenskap faktiskt. Många vet hur det ska gå till i praktiken, men att få ut det i ord är inte alltid det lättaste.

Efter ett antal lyft och böj var det dags för dagens pass bestående av

Power Clean med medicinboll

Pull Ups

Sit Ups

21-15-9 

Min tid 08.40.1

Sen fick jag bestämma och ni kan säkert gissa vad det blev. Oh yes! Intervaller. 15/15 x 15. Jag körde mellan 19 och 20 km/h. Jakob var grym och körde på 20 med hur mycket lutning som helst. Om han blev trött? Det får bilden berätta

Tack för idag, min vän. När jag kommer hem från Teneriffa är det du och jag som ska lyfta TUNGT

Kommentarer
9 Kommentarer till “Bananpannkakan & Teknik”
  1. Gunilla skriver:

    Åh, måste testa den pannkakan! Och kidsen här hemma också. Hoppas du har en fin dag! Kram

  2. Oo, jag hade glömt bort bananpannkaka! Brukar också göra det, men jag har även kokos i som jag mixar till kokosmjöl innan. Steker i plättjärnet och får perfekt ta-med-mellis. Gott!!

  3. Fru Jessica skriver:

    Oh, ska genast gå ut i köket och fixa till en sån pannkaka! =)

  4. Paulina skriver:

    Ska testa den där pannkakan! Lät skitgott ju. Är så avundsjuk på er som fick till ett sånt pass. Är inte van vid att vara så här upptagen dagtid 😉 När du kommer hem är jag tillbaka i skoltiderna igen = träning dagtid. Då jävlar Sara. Då ska det bli muskler!

Lämna en kommentar

annonser