Brrr

Ja, kallt var det. Och blött, men ut skulle vi. Jag hade ju lovat tösabiten att vi skulle ”gunga”. Jag fattar dock inte varför hon tjatar om det. Hon vill ju inte ändå, men varje gång hon säger gonga så skiner hon upp som en sol. I stället blev det en massa plaskande i vattenpölar och springande upp och ner för en backe. Vardagsmotion minsann

 

Efter ”gungandet” firade vi pappa till max. Han öppnade upp öl och tog fram chokladpraliner och salta pinnar. Det är min man det. Gissa om Wilda blev överlycklig. Salta pinnar tycker hon tom är godare än kikärter och det säger inte lite det

NÄ, hon fick inte smaka

Till middag blev det min goda kycklingrätt. Första gången Jon smakade den och han åt som en häst. DET är bra betyg vill jag lova. Har ni inte testat den ännu så rekommenderar jag den verkligen. Det låter kanske för simpelt för att vara sant, men nej. Testa..

Jons tallrik förstås. att inte äta pasta finns inte i hans värld

Wildingen tröttnade på sin egen stol och mat

mycket roligare i mammas knä

Mannen har precis fått massage och jag väntar med spänning vad jag ska göra härnäst. Hrmm.. Hörs en annan dag

Kommentarer
6 Kommentarer till “Brrr”
  1. Tosse skriver:

    Fin blogg och jätte söta barn :)

  2. JoHo skriver:

    HOppas att ni fick en fortsatt skön kväll! 😉

  3. Sara skriver:

    Såå skönt med gemensam ledighet (jag antar att ni båda ska vara hemma dessa fem veckor). I somras var vi båda hemma åtta veckor, det var en härlig tid. Hoppas ni får en fantastisk resa och att våren är här när ni kommer hem :)

Lämna en kommentar

annonser