78 st

Ja, alla har ju gjort det så självklart var jag tvungen att testa. 7 minuter burpees!! Fy f*n. Jag hatar det. Jag hade som mål att klara 70. Det var nämligen så många en 71-åring gjorde i Crossfit Open.

De var strikta. Ner med hela kroppen och hoppa 15 cm. 78 stycken blev det. Nöjd!

Därefter försökte jag mig på marklyft. Jag är ju som sagt nybörjare och har bara testat med 35 kilo förut. Nu, efter gått igenom tekniken på minikursen med Crossfit Helsingborg, vågade jag mig på lite mer. 50 kilo. Inga problem. 6 reps x 3. Jag lassade på med 60, men där tog självförtroendet stopp. Det hade inte varit omöjligt, men efter 7 minuter burpees var mina ben ganska döda

20120227-124226.jpg
en bloggtumme på det?

Sen var det dags för en WOD

500 m rodd
20/20 KB snatch 8 kg (började med 12, men tekniken sög)
20 boxjump
20 sdhp KB 16 kg
20 push ups
20 thrusters med KB 8 kg
500 meter rodd

Så fort som möjligt. Min tid 16,18,5. Passet har jag ”snott” här ifrån.

Nöjd. Glad. Trött!

Kommentarer
9 Kommentarer till “78 st”
 1. Paulina skriver:

  Grymt Sara!!!! Mätte du ut på gymmet eller du gjorde det hemma? Klarade du 78 st får jag väl vara glad med 60-65 st 😉

 2. Jessica skriver:

  Satan vad grym du är!! :)

 3. Åh herre jösses. 7 minuter burpees, helt galet ju. Och på något perverst sätt så sitter jag här och längtar efter att testa det själv… 78 stycken låter som en megabra siffra, starkt jobbat.

 4. Sofia skriver:

  BRA Sara. Jag körde första gången i fredags, 61 stycken – men får skylla mig själv som körde i strumpor – halt och dubbelt så tungt. Igår körde jag igen, dock efter en 25 min amrap så då var man ju rätt mör men ökade på till 63. Den var jobbig!!!!! De som kört crossfit ca 2 år låg mellan 80-100 på CF Sthlm så du kan vara VÄLDIGT nöjd!! Kram

 5. Gud du är ju galen människa!! :) 7 minuters burpees, det skulle troligen vara det sista jag gör om jag gav mig in på det…
  Men grymt imponerad!!

Lämna en kommentar

annonser