Vilken bra ide’, Sara

Jag är glad att jag framförde förslaget för Jocke och jag är glad att han och de andra i ”festkommittén” tog det på allvar och gjorde något bra av det.

Vilken kväll!!

Vi samlades i gympasalen. Ombytta och redo för träning. Sen delades vi in i lag och fick en kortlek. Därefter startades klockan. En person fick ta ett kort i taget. Blev det hjärter fick personen göra burpees plus antalet som siffran visade, klöver kettlebell complex, ruter push ups och spader wallclimbers

Vårt lag kom tvåa trots att jag kom i samma lag som maskinen Johan. Det är han som syns i början av filmen.

Sen var det dags för den individuella tävlingen. Filthy 300! 50 squats, 50 utfallssteg, 50 dips, 50 sit ups, 50 push ups och 50 burpees. Spykänsla på den. Jag kom trea. Väldigt nöjd med mig själv måste jag säga

20120226-104112.jpg
vinnande laget

När vi var svettiga och helt slutkörda hoppade vi in i duschen och bastun. Jag blev inte långvarig i värmen kan jag meddela. Eftersvettningarna var inte att leka med, men kläderna och sminket kom på till slut och jag var mer än redo för mat. Och dryck

20120226-104522.jpg
kyckling och sallad. kan inte bli bättre

20120226-104641.jpg
hungriga gäster

Maten var god. Sällskapet trevligt. Jag hade skitkul rent ut sagt! Nu fick man äntligen chansen att prata om annat än träning. Fast ärligt talat var det nog mest det vi pratade om i alla fall. Inte så konstigt med en massa träningstokiga under ett och samma tak. Det tränades tom vid ett tillfälle. Tokiga människor

20120226-105055.jpg

Jag mår som jag förtjänar idag. Relativt bra. Lite trött och lite bakis och VÄLDIGT öm i kroppen. Rumpan och axlarna är värst. Idag blir det så klart vila. Det är jag sååå värd

20120226-105550.jpg
mina knän

Kommentarer
5 Kommentarer till “Vilken bra ide’, Sara”
  1. jenny skriver:

    Åhh härligt att det var lyckat!

  2. JoHo skriver:

    Åh! låter verkligen som en SUPERKVÄLL på alla plan. Det bästa av allt… träning, mat, dryck, trevligt sällskap, glatt humör! 😀

Lämna en kommentar

annonser