Lite bakis är jag nog allt

Fast det kan jag lätt ta när det jag hade så pass kul som jag hade. Madde skrev några rader som jag SÅ håller med om

En av de saker jag la märke till och som gjorde mig glad var samtalen. Har aldrig pratat så mycket träningen under en fest som igår. Fan vad kul det är att få utbyta erfarenheter, målsättningar och gamla minnen med dessa människor. Går man på en ”vanlig” fest vågar man nästan inte diskutera träning och ett hälsosamt levende för då anses man som sjukt tråkig och besatt av sin kropp.

Ja, jag ÄLSKAR att prata träning, men jag vet också hur mycket folk HATAR att lyssna på det. Jag tar nästan aldrig upp ämnet då jag är med vänner som inte tränar just av den anledningen. Det är tur att det finns fler av min sort så att jag får prata av mig.

Idag har det packats resväskor. Vi har fortfarande några småsaker kvar att inhandla dock. Typ sandaler till Wilda. Kanske inte helt ok att komma ner till värmen i sina Pax vinterkängor. Tur att affärerna redan fått in vårnyheterna.

Förutom att packa har jag och flickorna varit ute i det vackra vädret. Jag ville egentligen bara krypa ner under täcket och tycka synd om mig själv (jag gör det när jag är bakis), men så egoistisk är jag inte. Tur det. För jag piggnade verkligen till. Dryga timmen var vi ute. Eftersom tösabiten numera inte ens vill gå ner till lekplatsen av rädsla är det promenad som gäller. Hon är väldigt duktig med att hålla sig på trottoaren och när det kommer bil säger hon hand och ställer sig tätt intill mig

 

Nu blir det snart filmmys med min älskade. Han fyller förresten år imorgon. Vi får väl se om han varit tillräckligt snäll för att få en present..

Imorgon är det gymmet i vanlig ordning. Jag har en rolig överraskning till Eva. Vad tänker jag inte skriva då jag vet att hon lusläser bloggen. Men du.. Jag rekommenderar dig att ladda med mycket kesella och sömn

Kommentarer
3 Kommentarer till “Lite bakis är jag nog allt”
  1. Så fina bilder! :)
    Ska ni åka till värmen? Vart då nånstans? :)
    Kram!

  2. Kul, min man fyller också år imorgon :)

Lämna en kommentar

annonser