VINST! & Evahäng

Helt otroligt. Jag har gjort det igen. Jag har denna gång vunnit en Matkasse från Mathem. Jag har aldrig testat något sådant och är väldigt nyfiken. Recension kommer sen. Det var inne hos Britta jag vann. TACK!

Igår var som sagt Eva och hynd här. Dixie är fortfarande skeptisk mot människan. Speciellt när hon är trött och nyvaken, men håller jag mig i närheten går det hur bra som helst. Då bjuder hon tom på ett leende eller 2

Wilda däremot är galen i Ejja. Jag berättade att hon skulle komma på besök vilket var ett stort misstag. Hon slutade inte tjata om henne och hynden som tvunget skulle ha vatten. Wilda är en riktig vanemänniska vet ni. Lite som betjänten och grevinnan.

James: The same procedure as last year, Miss Sophie?
Miss Sophie: The same procedure as every year, James!

Är era barn också så? Att vissa saker måste göras på samma sätt? Varje dag?

Måste bara tipsa om en otroligt enkel och god måltid som jag slängde ihop igår

1 kycklingfilé

2 charlottenlökar

1 knippe broccoli

1 msk tomatpuré

Renée Voltaire buljong

Matlagningsgrädde 15%

Kokosolja att steka i

Strimla kyckling och skär lök och broccoli. Lägg ner i het stekpanna med en klick kokosolja (den är fast vid rumstemperatur). Stek tills kycklingen är färdig. Vänd ner tomatpuré och buljong och häll på en skvätt grädde (beroende på hur mycket sås du vill ha). Låt koka upp. Klart! Tar max en kvart att göra. På min tallrik fanns även vitkål och tomat. På Wildas fanns det matvete. Även den kokade jag med liiiiite buljong för extra smak. Hon ÄLSKAR matvete

Kommentarer
4 Kommentarer till “VINST! & Evahäng”
 1. Hehe nej här skojar vi inte 😉 Det känns super bra!! 😀

  Kram

 2. Tina skriver:

  Mm här är Elliot fruktansvärt rutinstyrd. Om något inte blir som det brukar kan han bli skogstokig. Det gäller för oss att förvarna honom innan för att vi ska slippa ett megabråk. Grattis till vinsten! KRAM!

 3. ENDENISE skriver:

  åh vad kul att du vann 😀 gratis mat är aldrig fel 😉

 4. Hanna skriver:

  Gott det låter!

Lämna en kommentar

annonser