VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Längtar

Jag tror någon längtar efter sol. Det är ju för väl att vi åker om en vecka..!!!

solhatten på!

och jag är redo för värmen

Igår fick Dixie testa broccoli för första gången. Jag fick tipset att blanda i några blåbär för att ta bort den skarpa smaken som grönsaken lätt får. Sagt och gjort. Koka broccoli, mixa med blåbär och mata tösabit

Nu kan man kanske tro att hon inte gillade det, men ungen åt med god aptit. Jag tror det är en matglad liten tös den där Dixie. Jag avslutade dock med gröt och päronpuré för att få henne riktigt mätt.

Självklart gör jag all mat från grunden. Aldrig i livet att jag skulle lägga massa pengar på burkmat. Den tar jag bara till om jag verkligen sitter i skiten. När man gör sina egna puréer kan jag verkligen rekommendera en bra stavmixer. Själv använder jag mig av den HÄR (psst.. fri frakt!).

Jag och flickorna hade en riktigt härlig kväll igår. Vi var alla på strålande humör, busade med varandra och sjöng tillsammans. Dixie jollrade mest. Inte ett endaste litet pip hördes från någon av dem. Sen att nattningarna går så otroligt bra är ju ett stort plus. Jag borde egentligen inte skriva det (det brukar gå åt h-e då nämligen), men den senaste månaden har de lagts i sina sängar runt halv 8 och somnat på studs båda två. Inte ett knyst från någon av dem. Är inte det ganska amazing?

Förresten. Dixie äter numer välling utan problem. Det var ingen svår övergång inte. Äter som ett djur gör hon också. Det får hon mer än gärna göra. Så länge det är dagtid

Jo, jag får skryta. Vilka duktiga flickor vi har


Kommentarer


 1. Helena 24 februari, 2012 on 09:34 Svara

  Jag vill också ge vår dotter egen mat och försöker dagligen men det resulterar i inget matintag:( Burkmat äter hon gläderligen= dyrt + vår mat ej mosad= risk för att sätta i halsen.. :(

  • i min lilla lilla värld 24 februari, 2012 on 17:16 Svara

   Ja, tyvärr är det så ibland…

 2. Föräldrafitness 24 februari, 2012 on 09:40 Svara

  Åh vad härligt att resa iväg!

  Visst är det ganska enkelt att göra egen barnmat? Jag gjorde dock aldrig några storkok.

  • i min lilla lilla värld 24 februari, 2012 on 17:17 Svara

   Superenkelt!

 3. stolt mamma till två 24 februari, 2012 on 11:05 Svara

  Så skönt att solen och plusgraderna äntligen hittat hit. Snart är våren här! Skönt det låter med en resa, förstår att ni längtar. Vi har varit nära att boka flera gånger. :)

  • i min lilla lilla värld 24 februari, 2012 on 17:17 Svara

   Det ska bli såååå härligt må du tro

 4. Johanna - Mamma, mode, skor 24 februari, 2012 on 12:35 Svara

  Charlie vägrade hemlagad mat, ända tills han fick äta vår vanliga mat (alltså inte mosad eller mixad), så det blev dyrt där ett tag…. Men nu är det bättre :)

  Helt amazing med sömnen! har ju bara Charlie att jämföra med där också, men han vaknar 1-2 ggr i timmen på kvällen och 1-2 ggr på natten efter vi lagt oss…

  • i min lilla lilla värld 24 februari, 2012 on 17:18 Svara

   Jag har minsann tur med mina döttrar hihi

 5. Sandras Värld 24 februari, 2012 on 12:43 Svara

  Åh så härligt med sol & värme :) Inte alls avis…..

  Älskar ert skåp. så fint! kram

  • i min lilla lilla värld 24 februari, 2012 on 17:19 Svara

   Mitt verk vet du

 6. JoHo 24 februari, 2012 on 15:43 Svara

  Gör du egen gröt också? Havregryn eller?

  Annars: jaaa vad härligt att de sover så bra! Och är så söta :)

  • i min lilla lilla värld 24 februari, 2012 on 17:20 Svara

   Nä. Den färdiga är järnberikad så de rekommenderar den på Bvc. Jag började dock väldigt tidigt att he Wilda vanlig och kommer göra detsamma med Dixie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna