VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vad hände??

Den där Dixie har verkligen inte varit på topp idag. Kan gårdagens sprutor vara orsaken månne tro? Sovit massa, ätit mindre och gnällt desto mer. Endast min famn har dugit för den lilla. Hon somnade tom rakt upp och ner när jag satt vid bordet. Har nog aldrig hänt förut

20120218-220922.jpg
dumma sprutor

Dock vände det när hon väl åt hela flaskan vid 4. Hon drog tom på smilbanden åt morbror (bilderna finns i kameran).

Wilda har varit lite sliten idag efter nattens feberyra. Först sov hon 40 minuter i bilen till mormor och sen över 2 timmar vid lunch. Hon vaknade väldigt, väldigt varm. Stackarn. Humöret har dock varit bra hela dagen. Det brukar det vara hemma hos mormor.

Nu ska jag hoppa i säng. Det kan bli en spännande natt med tanke på att jag har båda barnen med mig i rummet. Lika bra att testa nu inför resan. Det kan ju ”bara” sluta med en massa gnäll och ingen sömn. Eller hur?


Annons

Kommentarer


 1. therese 18 februari, 2012 on 21:49 Svara

  Kommer gå kanon. Våra barn på två år och den andra på 10 månader delar rum och har gjort det sen ett halvår tillbaka. Den stora vaknar inte om lillasyster vaknar och är ledsen/hungrig.
  De har så roligt när de lägger sig ihop och skrattar åt varandra från varsin säng :) skall de dela sovrum sen?

  • i min lilla lilla värld 20 februari, 2012 on 21:10 Svara

   Åh, va härligt det där lät

 2. Paulina 18 februari, 2012 on 22:35 Svara

  Naw lillan! Så stor hon har blivit… Hon var ju nyss 2 månader? Håller tummarna för att du får en bra natt!

  Kan tänka mig att det är riktigt skönt att bara äta och inte tänka. Jag kommer nog dit jag också. Jag känner mig dock jäkligt ”till freds” med hur jag äter. Trivs som sören och längtar inte efter något mer än lite gotte en gång (max 2) i veckan så jag känner att jag är i balans om man säger som så.

  Jag vill ju också bygga muskler nu så jag försöker kämpa med att äta så mycket som möjligt och även acceptera + på vågen. Jag ska boka en fett och muskelmassa mätning nu i dagarna så att jag kan ha den att jämföra med om några månader så jag får svart på vitt att det är muskelmassan som ökar och inte fettprocenten! :) Har du funderat på att göra en sån mätning?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna