VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Feberyra, nappinstoppningar & snarkande man

Det är ingredienserna i min nattsömn. Ni hör ju själva. Inte mycket sömn för den här mamman med andra ord.

Klockan 2 började Wilda kalla på mig första gången. Jag gick in för att stoppa om henne och möttes av en kokhet tösabit. Det var bara fram med alvedonen igen. Den tog bort febern, men sova var hon visst inte så ”pigg på”. Varje halvtimme fram till halv 5 fick jag ta av mig mitt varma täcke för att gå och stoppa om henne på nytt. Att ta in henne på vårt rum finns inte på kartan då Dixie hade vaknat och 2 vakna barn mitt i natten tänker jag inte utsätta mig själv för

20120218-071637.jpg

Sen var det den där Dixie. Hon har sovit, men bökat runt i sängen precis hela natten. Nappen drar hon på så vis ut och då grymtar hon ännu högre. Många nappinstoppningar med andra ord

20120218-071718.jpg

Sist, men inte absolut inte minst min kära man. SOM han snarkat. Jag höll på att strypa honom vid ett tillfälle tror jag. Jag höll faktiskt för hans näsa för att se om det gav något resultat. Det gjorde det. I 2 sekunder typ och sen var han igång igen. Är dock inte arg på honom då jag vet hur trött han är. Det är bara då han snarkar så här.

Trots typ nada sömn är jag vid gott humör. Jag och töserna ska hem till mormor och sova över. Tanken var träning på gymmet innan vi kör, men vädret ska tydligen bli piss så jag kör nu på morgonen i stället. Det får bli ett hemmapass helt enkelt. Jag har inte riktigt bestämt vad, men dagens ska i alla fall innehålla idioten


Annons

Kommentarer


 1. jenny 18 februari, 2012 on 10:17 Svara

  Feber här med, såå tröttsamt. Här har vi dock ”sovit” alla i vår säng.. jaja vad är en bal på slottet? Ha det smysigt hos mormor!

  • saratilling 18 februari, 2012 on 13:03 Svara

   Wilda vet inget annat än att sova i sin egen säng och så ska det förbli =)

   Stackars lilla Astrid. På onsdag är vi dock alla friska!!!!
   Kramar

 2. Veronica, mamma till Nim 18 februari, 2012 on 10:57 Svara

  Inte kul med jobbiga nätter och sjuka barn =(

  En annan har en vilding i magen och en som kommer in nattetid och ska ligga mellan oss.. Inte mkt att hurra för alla nätter 😉 Men vad gör man? Bara köra på hehe

  • saratilling 18 februari, 2012 on 13:08 Svara

   Men va mysigt med vild bebis =) Eller? hihi

 3. ENDENISE 18 februari, 2012 on 11:43 Svara

  Tur att du håller humöret uppe iaf 😀

  sv: tack finis, det gick bra :) kram

  • saratilling 18 februari, 2012 on 13:09 Svara

   Skönt att höra

 4. Hanna 18 februari, 2012 on 18:09 Svara

  Tur att nätterna inte är så där jämt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna