VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilket väder!

013

Har ni haft samma underbara väder som vi här i Skåneland? Stor sol, blå himmel och någon plusgrad. Härligt härligt. Idag la jag ifrån mig alla måsten och gick till lekplatsen med barnen. Jon fick ta den smällen. Helt och hållet hans eget val måste jag tillägga. Nu är i alla fall passen hämtade och det mesta inför resan inhandlat.

Nere bland gungorna fanns fler ”barn” (här finns inte pojkar och flickor vet ni). Lilla Axel 3 1/2 år med lillebror 0 år. Han är så liten att han inte ens kan sitta. Åh, dessa underbara barn. Det visade sig att Jakob är 7 månader och att de bor bara 2 minuter från oss. Det kryllar av jämngamla barn i vårt område. Fatta att ja är glad att vi flyttade hit!

Wildas fredagsnöje

snacka om att hon var nöjd

älskade onge

Efter massa plaskande fick jag med Wilda hem utan protester. Redan där förstod jag att något inte stod rätt till. Jag behövde inte ens muta henne. Väl hemma tog hon en lång dusch, men trots vaaarmt vatten skakade tösabiten som ett asplöv när hon kom ut. Jag bad Jon ta tempen och visst. Den visade 38,9. Fast som ni vet kan de där ungarna hålla låda trots feber. En annan skulle legat totalt utslagen

bus med lillasyster trots feber

Jag gav några droppar alvedon då hon skakade så värst. Det tog inte lång tid förrän hon var som vanligt igen. Hon åt tom med god aptit. Som hon för övrigt gjort den sista tiden. Tösabiten börjar minsann få lite hull på kroppen.

Jag vet inte om det har varit något med den lilla idag, men hon har sovit mer än vanligt. Dessutom har det varit 3 fulla blöjor och det hör inte till vanligheterna

en glad liten tös som trivs i magläge

Wilda är nog världens bästa storasyster

Nu ska jag återgå till mitt glas rött. Kan tipsa om ett otroligt gott boxvin. Some Zin. Gjord på druvan Zinfandel. Har ni inte testat så gör det!


Kommentarer


 1. Katarina 17 februari, 2012 on 20:44 Svara

  De där gegga-bilderna ger mig ångest haha! Barnen älskar det, I know, men hur mysigt är det att komma hem med barnen sedan? Eller få en gegga kram hahaha… BRA jobbat!
  (Jo, lite mysigt är det, men geggigt)

  sv: Åh tack! Kul att folk uppskattar att se mitt tryne i bloggen. haha

  • saratilling 18 februari, 2012 on 12:57 Svara

   Äh, lite gegg har jag än så länge inte dött av. Det är SÅ värt det när jag ser hur kul hon tycker det är =)

 2. Rosi - med bebis och 2 stora 17 februari, 2012 on 21:41 Svara

  Riktigt sådär mycket vår har vi inte här uppe i Stockholm, men asnajs väder idag trots snön! En sån geggapöl blir ju jag sugen på att hoppa i, fattar att barnen är glada :) Hoppas Wilda kryar på sig!

  • saratilling 18 februari, 2012 on 12:57 Svara

   Snarare överlycklig haha

 3. frida 17 februari, 2012 on 23:25 Svara

  Underbart väder här oxå!:) Vi har haft de typ varannan dag här nu ett tag hehe.. jag tycker de kan vara varje dag ist !:P

  • saratilling 18 februari, 2012 on 12:58 Svara

   Man blir så mycket gladare =)

 4. Elin- mamma till Thea & Mira 19 februari, 2012 on 18:21 Svara

  Vilka fina bilder du tar!
  Och hon ser ju verkligen ut att trivas i magläge! 😀 Min lilla fis blir sur på mig ganska snabbt om jag lägger henne så 😛

  • i min lilla lilla värld 20 februari, 2012 on 21:08 Svara

   hahaha Ett litet tag tills hon rullar över

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna