VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Upp ett steg på kurvan

007

Så där. Då var Dixie ifatt igen. Nu ligger hon åter på kurvan som hon dippade ner ifrån

Vikt: 6790 gram

Längd: 64 cm

Huvud: 42,5 cm

gröten gör äntligen nytta 

Det blev även en spruta i vardera ben för den lilla damen. Inte så populärt, men inget skrik konstigt nog. Precis innan läggdags satt hon helt stilla i mitt knä och bara mös. Jag var säker på att febern kom krypandes, men hon var nog bara trött. Jag ville inte släppa taget. Det gäller att passa på när de väl vill mysa

 

 

Wildingens fötter kollades på och det var som jag trodde. De är bara otroligt torra. Så nu blir det till att smörja. Det har faktiskt blivit bättre bara de senaste dagarna tack vare den HÄR

 

dagens tosing klänning; Ralph Lauren, kofta; KappAhl, leggings; Gekås, tofflor; Celavi

Det är inte ofta jag klagar på träningsvärk, men idag så. Efter 2 miljoner utfallssteg, typ, i söndags, 150 knäböj + utfall bakåt i tisdags, 250 knäböj med raka armar med käpp igår och 45 minuter promenad/jogg idag är de mer döda än levande. De värker. Bultar. Inte alls skönt, men jag vill ju ha starkare ben och då är det HÅRD träning som gäller.

Imorgon är Jon ledig, men några direkta planer har vi inte. Det sista ska i alla fall inhandlas inför resan och jag ska gå igenom vad jag ska ta med mig. Bikini har jag lyckats hitta. Var lite orolig där ett tag, men äntligen har butikerna fattat att folk reser till varmare breddgrader i denna årstid

Trekants bh Svart

Minitrosa Svart

Lindex  

PS Tävling kommer upp i bloggen under kvällen !

 


Kommentarer


 1. Maria - tvåbarnsmamma 16 februari, 2012 on 21:00 Svara

  Så skönt att hon har ätit ikapp nu :-) och är ju helt ljuvligt söt!!

  • saratilling 16 februari, 2012 on 21:45 Svara

   Ja, det är hon hihihi

 2. Paulina 16 februari, 2012 on 21:50 Svara

  Ååh vilken fin bikini! Också en snygg solbränna och din vältränade kropp till den. Du kommer lätt vara snyggast på stranden!

  Du är inte ensam med äcklig träningsvärk i benen. Jag kan knappt röra mig… Och kinesiska muren väntar mig imorgon. Fasar fasar fasar! Men vill man vara fin får man lida pin 😉

 3. Lina 16 februari, 2012 on 22:51 Svara

  Vad skönt att lillan gått tillbaka upp till sin kurva! Fotkrämen ni använder på Wilda funderar jag faktiskt på att testa till mig och min dotter som båda har torra och spruckna fötter.
  Bikinin är skitsnygg förresten! :)

 4. Johanna - Mamma till Leija 17 februari, 2012 on 08:13 Svara

  Skönt det gick bra på BVC!
  Leija é 68,5 lång & väger 8320 gram 😛

 5. Maria 17 februari, 2012 on 12:50 Svara

  Vilken fin bikini!
  Har du köpt den via nätet eller direkt i butiken?
  Vi åker på semester fredag nästa vecka å jag måste hitta en ny bikini innan dess.

  • saratilling 18 februari, 2012 on 12:51 Svara

   I butik. Finns massa snyggt faktiskt. Åh, var ska ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna