VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Äntligen är jag här

20120213-202005.jpg

Det var ett tag sen jag fick ett samtal från Lovisa där hon frågade om jag ville hänga med på ett projekt. Jag är inte den som är den och självklart sa jag ja. Allt nytt är roligt och speciellt när det kommer till träning. Vad exakt vi kommer att hitta på kommer jag gå närmre in på när det närmar sig startskottet, men jag kan säga att det kommer bli riktigt bra och det är främst till dig som är träningsmamma som det vänder sig till. Jag, Lovisa och Missagda kommer bli ett grym team tillsammans

 

Välkomna är ni i vilket fall. Gamla som nya läsare och ni som inte gillar mina träningsinlägg.. Don´t worry. Jag bloggar på precis som vanligt. Vid detta laget borde ni veta att mina små solstrålar alltid kommer att vara huvudpersonerna i denna blogg. Hade det inte varit för Wildingen hade jag aldrig startat bloggen.

Det sitter kanske på sin plats att jag berättar lite kort om mig själv. Sara Tilling är mitt namn och min ålder är helt perfekt, och har alltid varit, enligt mig själv. Hela 31 år blir jag i år. Jag är gift sedan 5 år tillbaka med mitt kap Jon (jo, det var jag som fångade honom. eller ska jag kanske säga TVINGADE honom att bli min). Tillsammans har vi 2 underbara döttrar. Wilda 2 år och Dixie 5 månader. Vi bor tillsammans i vårt mysiga lilla hus som vi köpte för ett år sedan. En villa från sent 1800-tal som renoverat väldigt mycket. Vi är dock inte färdiga och undrar om vi någonsin blir det. Vill ni veta mer är det bara att klicka på Hus och Hem i högra spalten.

Träning är en del av min vardag. Har varit sen några år tillbaka och kommer nog alltid att vara. Ni undrar ibland hur jag kan hålla motivationen på topp. Inga problem. Jag älskar det! Jag längtar efter varje pass och finns inte tiden till det ser jag till att hitta den. Efter min 15 vckors challenge har jag lärt mig att min kropp kan så mycket mer än jag någonsin trott. Den är smidigare. Stakare. Friskare. Jag har aldrig haft någon direkt inriktning, men nu har jag hittat hem. Det stavas C R O S S F I T. Jag är helt grön inom området och har massor att lära, men nybörjare är vi allihopa någon gång

Förutom mina familj, träning och min vardag skriver jag om än det ena än det andra. Bloggtips, recept, min sjukdom, m.m. Även lite tävlingar dyker upp med jämna mellanrum. Jag hoppas att ni gillar det ni läser och är här för att stanna.

Kärlek till er

/Sara

PS Det är fortfarande strul med inlägg och bilder, men det ska förhoppningsvis rättas till under morgondagen


Kommentarer


 1. Alfva 13 februari, 2012 on 20:53 Svara

  Ska bli riktigt kul att se vad ni har för litet (stort) projekt! Speciellt nu när det faktiskt är något som intresserar mig också… För den här gången s k a jag i form. Inga ursäkter som att jag ändå lär bli gravid snart igen. Nej nej, nu kör vi. Snart alltså. När jag är frisk och när kroppen hänger med.

  • saratilling 13 februari, 2012 on 21:00 Svara

   Jepp. NGA ursäkter nu bruden. Det är bara att göra det. Inte tänka

 2. Johanna 13 februari, 2012 on 20:55 Svara

  Spännande!!!

 3. Johanna - Mamma, mode, skor 13 februari, 2012 on 20:56 Svara

  Så kul! Fortsätter följa förstås :)

  • saratilling 13 februari, 2012 on 21:00 Svara

   Det hoppas jag

 4. Nina - Glamourmamman 13 februari, 2012 on 21:10 Svara

  Grattis till flytten, vad roligt! Och jag tror också att ni blir ett grymt team :-)

  Kram!

  • saratilling 15 februari, 2012 on 11:41 Svara

   Tack

 5. Therese 13 februari, 2012 on 21:25 Svara

  Kul! Ska bli väldigt spännande att få se vad ni tre kokat ihop :) Låter hur bra som helst att ni vänder er till träningsmammor! Kram

  • saratilling 15 februari, 2012 on 11:41 Svara

   Det kommer bli asbra!!

 6. missagda 14 februari, 2012 on 19:11 Svara

  Jag har nu läst ikapp en hel del om din sjukdom. Vilken stark tjej du är!

  • saratilling 15 februari, 2012 on 11:47 Svara

   Jag har en del i bagaget :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna