VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det blev ju bra till slut

Eva kom hit och vi körde ett pass tillsammans. Första gången vi tränat hemma så här. 8 övningar har aldrig gått så fort. Tack för trevligt sällskap, Eva. Det borde bli tradition. Varje fredag eftermiddag träffas vi hos mig och kör ett härligt och svettigt pass tillsammans. Kanske någon mer som är sugen?

att Dixie ler i Evas famn hör inte till vanligheterna

vikterna kom fram minsann

Klara och töserna tittade på och höll sig lugna

äntligen nöjd efter pass nr 2

Knäböj med käpp, burpees (se film nedan), bicepscurl, hand release push ups, utfall, grasshopper, french press och draken. För er som inte tränar förstår jag att detta är totalt ointressant, men det finns faktiskt de som uppskattar att jag skriver ut mina pass.

Nedan ser ni en annan favorit. Burpees. De första gör jag med bröstkorgen i (tyngre) och de sista med bara uthopp (lättare). Jag mesar lite med hoppet tillbaka. Fötterna ska komma närmre händerna, men när man gjort ett antal så hänger benen inte riktigt med. Försök så förstår ni vad jag pratar om

När Eva och vovven gått hem matade jag den lilla och la henne i sängen och hoppades på att hon skulle sova i alla fall 30 minuter. Nästan 2 timmar blev det. Så går det när man bestämmer sig för att vara vaken 1 1/2 timme mitt i natten. Om ni undrar varför jag inte klagar på trötthet så är det för att Jon tog henne. Vilken klippa till karl jag har. Just nu städar han efter att han jobbat i 9 timmar

mina underbaringar

lite för tidigt för klackaskor va

I alla fall.. Medan Dixie sov fikade jag och Wildingen på kesella med frusna bär och sen läste vi igenom alla hennes böcker. VARENDA EN. Jag slapp i alla fall sparka boll. När sen den lilla vaknade igen hoppade vi in i duschen. Ja, jag och Wildingen. Dixie fick titta på.

Sen blev det mat. Alla säger att de tycker det är aptråkigt att laga mat bara till sig själv. Jag håller inte med. Då behöver jag inte anpassa mig efter någon annan och jag får det precis som jag vill. Idag blev det lövbiff, med stekt blomkål, vitlök, lök och vitkål. Det må se torrt ut, men med lite soja i blomkålssteket så blir det faktiskt inte det. Wilda är inte glad för kött och fick falukorv till i stället. Lika gott det enligt henne

mys med mig själv (??)

gurka och tomat gömmer sig där under någonstans

nyduschad och hungrig

Nu ska minsann ta och kika in hos dig en sväng. Lite nyfiken på vad just Du hittar på idag.

Trevlig fredag på erKommentarer


 1. Monia - med bulle i ugnen ♥ 10 februari, 2012 on 22:25 Svara

  sv: smaken är ju som baken , hehe 😉 Dock tycker jag att Wilda som din dotter heter är otroligt fint! Vi har det som reservnamn (fast med enkelve: Vilda) utifall lilla Tuva i magen inte skulle passa i namnet Tuva :)

  • Sara 12 februari, 2012 on 22:41 Svara

   Wilda ÄR fint =)

 2. Johanna mamma till Alvin och Stina 10 februari, 2012 on 22:51 Svara

  Grasshopper?

 3. Marie 10 februari, 2012 on 23:15 Svara

  Ok, ja det är ju så =D

  Ohh mysigt med träningskomis och härliga bilder
  kramaar

 4. jennyn 11 februari, 2012 on 07:33 Svara

  Hur duktig som helst är du.. skönt att se i real life att man inte är den enda som ser helt slut ut när man tränar hehe.. Tack för visningen!

  • Sara 12 februari, 2012 on 22:43 Svara

   hahaha Nä, det är du verkligen inte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna