VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dixie 5 månader

Dixie blev alltså 5 månader igår. Ännu en månad har gått och Dixie växer, frodas och utvecklas. Jag tippar på att hon nu klivit över 6 kilosgränsen, men det får vi reda på nästa vecka då vi ska till BVC för de hemska sprutorna.

Vår lilla tös är just nu väldigt rädd för nya ansikten. Så pass att hon gallskriker och först slutar då hon får komma upp i min eller Jons famn. Inte ens Eva som nu passat henne några gånger duger. Än så länge går det bra på barnpassningen på gymmet som tur är. Kanske hon ser det som sitt andra hem..?

Hon äter 5 gånger per dag, men hade hon fått bestämma skulle det varit 4. Jag får truga då det är mat efter 3 timmar. Jag funderar faktiskt på att gå tillbaka till de gamla rutinerna. Hon blir bara förbannad och jag förstår henne. Tänk själv att bli tvingad att äta när du inte är riktigt hungrig.

Sover gör hon riktigt bra igen. Runt 19.15 får hon sin flaska och 10 minuter senare sover hon i sin säng. Ibland får man gå upp och trycka in nappen en eller 2 gånger, men det är allt. Nattetid hör jag henne väldigt sällan och först runt 7.00-7.30 vaknar hon till liv.

Ligga på mage är inte att tänka på. Hon bara rullar över till rygg. Andra hållet är desto svårare, men hon är på god väg.

I det stora hela är hon en väldigt glad bebis. Hon skrattar högt när hon blir kittlad eller uppkastad i luften. Även när storasyster busar med henne kommer det glädjetjut från hennes lilla mun

fina, fina du


Kommentarer


  1. Lina 4 februari, 2012 on 21:31 Svara

    En riktig liten raring! 🙂

  2. Lina 4 februari, 2012 on 21:31 Svara

    En riktig liten raring! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna