VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Men grattis!!! x 3 & Bloggtips

Grattis till finaste Jenny som i morse blev 2 barnsmamma. HAN var en seg en rackare, men kom 2 dagar före BF. Jag vill inte lägga ut bild på det fina underverket så i stället får Ni klicka HÄR. Samtidigt säger jag grattis till Astrid som nu är stolt storasyster

i magen låg en lillebror

storasyster Astrid

en säger vi så klart grattis till en annan Jenny. Idag har även hon klivit in i 30-världen. Välkommen

grattis vackra du

Jag har egentligen inte tid att sitta här så nu avslutar jag, men först måste jag bara tipsa om en av mina favoritbloggar. Hon älskar träning precis som jag, är lite smått galen, uppdaterar ofta, har många bilder och skriver om allt mellan himmel och jord. Precis så jag vill ha den. Kika in hos JOHO vet ja


Annons

Kommentarer


 1. Yohanna i Las Palmas 2 februari, 2012 on 13:34 Svara

  Jag ska kika in på bägge bloggarna. Alltid kul med nya tips.
  Ha en bra dag.

  Hälsningar
  Yohanna som också måste rusa nu 😉

  • Sara 2 februari, 2012 on 21:41 Svara

   De är verkligen värda mer än en kik

 2. JoHo 2 februari, 2012 on 15:35 Svara

  <3 <3 Åh! Vad du är söt! Nu blir jag alldeles generad…. KRAM på dig!

  (och ps. skulle GÄRNA köra ett träningspass med dig. du skulle med all säkerhet köra skiten ur mig haha! ds.)

  • Sara 2 februari, 2012 on 21:42 Svara

   Nä du.. Det tror jag inte!

 3. Suzan 2 februari, 2012 on 20:25 Svara

  JoHo är en av mina favvisar med !=)

 4. fia 3 februari, 2012 on 14:21 Svara

  åh herre vad jag längtar tills barn nr 2, :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna