VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kalle Kalkon

Igår var det kalkonmiddag hos farmor. Det har blivit tradition och det är en tradition jag gillar. Jag ÄLSKAR kalkon. Jag kan äta hela själv. Typ. ”Lite” sallad, brysselkål, rödkål och en skvätt sås till och det blir gourmetmat för mig. Att köttet dessutom är proteinrikt, fettsnålt och kolhydratfritt gör ju inte saken sämre. Efter denna senaste vecka med lite sämra matvanor är jag åter taggad att äta det min kropp mår bäst av och på ”rätt” tidpunkter. Jag är lite som ett barn. Jag mår helt enkelt bäst av rutiner

så här glad blir man då man får goood kalkon

hur gott?

Wilda fick hänga med Izza vilket gjorde henne överlycklig. Ja, Wilda alltså. Hur kul tonåringen tycker det är får Ni fråga henne om

självklart skulle det målas

Dixie fick hänga med den som inte Wilda hängde med. Det är så det funkar vet Ni. Wildingen is the boss. Inte över mig då förstås, men farmor och resten av familjen går med på allt hon gör. Hon vet PRECIS hur man ska göra. De där ungarna är bra smarta

hos farmor

hos faster Izza

hos faster Bella

Vi stannade i 4 timmar och sen tackade Dixie för sig. Det blev lite väl många intryck och då hon inte fick sin 20 minuters powernap strejkade hon. Då var det bara att packa ner allt, in med barnen i bilen och åka hem. Snabbt får det gå. Väl hemma tog hon flaskan som vanligt och däckade i vaggan. UTAN napp. Så trött var hon

snackemajan

jag drunknar i dina ögon min vackra

Idag sitter jag som vanligt och laddar för morgonträning på gymmet. Förkylningen har släppt till 99% och jag är taggad. Efter denna vecka har jag komit på hur mycket jag verkligen älskar min träning. Jag skulle nog kunna kalla mig beroende. Ja, det skulle jag..

Förresten. Jag vet att många älskar att läsa gravidbloggar. Då måste jag ju tipsa om en av mina absoluta favoriter. För några dagar sedan gick hon ut med den stooora nyheten. Ellen ska bli storasyster. Bloggen hittar du HÄR. Än en gång grattis. På måndag är det jag som ska klämma på magen. Om jag får vill sägaAnnons

Kommentarer


 1. Camilla - Vardagslycklig 7 januari, 2012 on 10:47 Svara

  Vad smaskigt, jag har alltid velat tillaga en kalkon. Har inte vågat mig på det än bara!

  Ja, dom växer fort småttingarna. Det är kul för mig att läsa här eftersom Dixie är snäppet äldre än E :)

  • Sara 7 januari, 2012 on 21:19 Svara

   Inte vågat?? Du är ju tosig kvinna! Testa

 2. Nina 7 januari, 2012 on 11:40 Svara

  Vad roligt att du gillar kläderna! Här används dom också nästan dagligen, så himla sköna men också fina såklart, och leo passar ju till allt =)

 3. My 7 januari, 2012 on 12:19 Svara

  sv: ja, villervalla har fina kläder! :)

  är inte minstingen väldigt lik sin pappa? :)

  • Sara 7 januari, 2012 on 21:20 Svara

   De säger det hihi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna