VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bättre

10 timmar sömn gjorde visst susen. Det, ipren och näspray. Jag känner mig som en ny människa. Nästan. Jag intalar mig det i alla fall. Några nämnde migrän. Kanske det var det, kanske inte. Vilket som så är den borta och nyårsfirandet blir av. Vi ska fira in det nya året här i Ramlösa med våra fina vänner Emelie (som för övrigt är min blivande chef), Nisse (som egentligen heter Martin??) och deras barn. Vi skiter i att laga mat. I stället beställer vi det här

Vi har hunnit duscha, prova glasögon, träna nacken, äta frukost och ganska mycket mer. Man hinner en del om man går upp innan klockan 7. Jepp, Wildas nya vaknatid, men mannen min var snäll och lät mig få sova tills Dixie ville upp. 8.15

Nu ska kläderna på och sen blir det en sväng till affären. Lite snacks och dricka till barnen ska inhandlas. Hoppas Ni får en riktigt bra sista dag på 2011. Vi hörs nog lite senare


Kommentarer


  1. Hanna 31 december, 2011 on 12:38 Svara

    Skönt att du mår bättre! Hoppas ni får en härlig kväll och ett fint avslut på året. Gott nytt år!

  2. Camilla-Vardagslycklig 31 december, 2011 on 13:30 Svara

    Vad skönt. Sömn ska inte underskattas! Hoppas ni får ett riktigt trevligt nyårsfirande

  3. Tina 31 december, 2011 on 15:57 Svara

    Hej gumman! Åh så gott ni ska äta ikväll! Skönt att du mår bättre igen. Gott slut och ett gott nytt år önskar jag dig och din fina familj! KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna