VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Müsli utan kolisar

002

När jag äter min kesella på kvällen vill jag gärna ha lite müsli i. Jag saknar annars själva tuggandet. Fram tills nu har jag kört med osötad, men den innehåller ändå ganska mycket kolhydrater. Nu har jag dock valt att ta bort kolhydrater helt och hållet efter lunch då jag och min kropp mår bäst av det. Alltså fick jag komma på en ny lösning.

Jag köpte hem en massa gott och blandat, la det på en plåt och in i ugnen några minuter. Gott, enkelt och inga kolhydrater. Vad jag hade i?

Kokos, mandelspån, linfrön, pumpakärnor, hasselnötter och cashewnötter. Tack, mamma för att du fått mig att älska det.

Ännu en dag i lugnets tecken. Det händer inte allt för mycket i vårt liv just nu och jag gillar det. Jag har alltid känt sådan press att göra något varje dag med Wilda då jag är rädd för att hon ska bli uttråkad och understimulerad. Nu märker jag dock att även hon är nöjd med att ta allt med ro. Vi har ju massor att göra ändå. Dock är jag lite sur över att vi inte hann ut och gå en sväng i kvarteret. Jag ser gärna att töserna får frisk luft varje dag, men det körde ihop sig med liten som inte ville sova och toalettpapper som tog slut. I stället fick vi åka till affären även idag och det vet Ni ju alla att det tar sin lilla tid. Bara att klä på och få ut oss alla i bilen. Pjuh!

Wildingen myser i sin pyjamas

bygga pussel kan man göra hela dagen lång

Ja, den där Dixie sket visst i att sova. Inte förrän vi lämnade affären halv 5 slocknade ungen. DÅ var hon trött. 1 1/2 timme fick hon sova sen väckte jag henne. Inte så snällt, men det var för hennes eget bästa. Jag vill inte att hennes nattsömn ska rubbas nu när vi fått in så bra rutiner. Som vanligt sov båda barnen klockan 8. Precis så som VI vill ha det

Dixie chillar

Vi fick hem ett spel på posten idag. Vi spelade det på nyår och jag var bara tvungen att beställa hem det. Jag ÄLSKAR frågesport. Jag är inte allmänbildad för fem öre och ser här min chans. Detta spel är bara en bok. Inga krångliga spelplaner, inga tärningar, inga kort. Man trycker på en knapp och speldosan väljer slumpvis ut ett nummer. Leta reda på rätt fråga i boken och svara a, b, c eller d. Tryck på rätt alternativ och dosan meddelar om det är rätt eller fel. 132 kronor på bokus

på spåret


Annons

Kommentarer


 1. Ann-Sofie 29 december, 2011 on 21:42 Svara

  Ser en bild framför mig med en kyl bara fylld med kesella! :) Tack för tipset. Har inte tänk på det så men du har ju rätt med musslie eller hur Fan det nu skada
  des. :p
  Jag ska också skärpa mig.Skyller på förkylning och så men visst kanske ska man ta det lugnt med träningen men det betyder inte att man ska stoppa i sig en massa skit
  !
  Kram

  • Sara 30 december, 2011 on 10:17 Svara

   Haha. Ja, det går en hel del kesella i denna familj. Även Wilda älskar ju det

 2. Johanna mamma till Stina och Alvin 29 december, 2011 on 21:48 Svara

  Såg mumsigt ut! Ska nog testa!

  • Sara 30 december, 2011 on 10:17 Svara

   Gör det

 3. Marie 29 december, 2011 on 22:25 Svara

  Ohh det där måste jag testa

 4. DB 29 december, 2011 on 22:49 Svara

  Men vad roligt! Jag älskar frågesport. Kanske beställer hem det jag med :)

  • Sara 30 december, 2011 on 10:17 Svara

   Do it!

 5. Johanna - Mamma, mode, skor 29 december, 2011 on 23:04 Svara

  Åh, den muslin ska jag testa, vill också tugga på kvällen. Kesella och bär ger inte så mycket motstånd :)

  Sover Dixie bara en gång på dagen???

  • Sara 30 december, 2011 on 10:18 Svara

   Igår ville hon inte komma till ro. Annars sover hon 3 gånger. Sammanlagt typ 4-6 timmar. Sen från 8-8 typ

 6. Monica 29 december, 2011 on 23:12 Svara

  Sötaste tjejerna! :)
  Du, har helt glömt bort vart Dixies armband kom ifrån?

  • Sara 30 december, 2011 on 10:19 Svara

   Kika in på ellenojag

 7. Stina 29 december, 2011 on 23:22 Svara

  Låter kul. Bara frågorna är hyfsat lagom svåra;)

 8. Jessica 30 december, 2011 on 07:56 Svara

  Min mamma har den där På spåret-boken, och nu även en likadan fast Postkodmiljonären. Jag gillade det INTE. Jobbigt med boken som ska skickas runt. Jobbigt att det tar 42 timmar att hitta rätt fråga. Haha. Nä, jag gillar det där gamla vanliga med spelplan, tärningar & frågekort :)

  Förresten har jag inte kunnat läsa hela inläggen, de 2-3 senaste. Texten liksom ”försvinner” ut ur skärmen… Men det kanske bara är på min dator :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna