VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vad gjorde jag förut?

Idag kidnappade farmor Wildingen på förskolan vilket ledde till att jag och Dixie har fått hela dagen för oss själva. Vi började på gymmet så klart. Hon skötte sig som vanligt och jag fick träna ifred. Det var otroligt skönt att få köra igång igen, men det märktes att jag inte var helt ok då det svartnade för ögonen efter allt för hårda intervaller.

Vi tog det relativt lugnt resten av förmiddagen med lite dans och mys på golvet innan farmor kom för att hämta vagnen. Sen packade jag in och ungen och mig själv i bilen och drog till stan. Jag har varit på jakt efter en ny vinterjacka och tro det eller ej. Jag har nog hittat en keeper. Jon ska bara få godkänna den först. 750 kronor på MQ. Som hittat. Nästan. Självklart gick jag inom Polarn och självklart kom jag ut med en påse därifrån. En rosa windstopper för halva priset. Kunde bara inte låta bli. De är ju faktiskt riktigt bra att ha. Håller Ni inte med?

Nu står maten i ugnen och Dixie har sovit i 2 timmar. Jag har inte gjort ett skit under den tiden = suttit vid datorn och ack vad jag är uttråkad nu. Vad gjorde jag med all min tid innan jag fick barn? Någon som vet?


Kommentarer


  1. Anette 27 december, 2011 on 19:11 Svara

    Har oxå handlat på pop. Skaljacka, skalbyxor, ws o lite vanliga kläder

  2. Anna 27 december, 2011 on 21:01 Svara

    Ja men jisses amanda vilken jäkla grej du gjort Sara! Jag är riktigt, på riktigt ortoligt imponerad av dig och tar med mig varje droppe svett du fällt nu när jag ÄÄÄÄÄntligen skall få sätta igång min träning och fokus igen. Jag kommer säkerligen höra av mig med frågor till dig. Superbra jobbat! Mammalivet rockar och kan man dessutom få träna hårt blir det inte annat än BÄST!

    • Sara 27 december, 2011 on 22:03 Svara

      Eller hur????!

  3. Monica 28 december, 2011 on 09:02 Svara

    Förr gjorde man vad man ville när man ville o hur man ville ;( fast å andra sidan så va man ist väldigt ensam när man väl va ensam också. Så I like ut better this way 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna