VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Då kör vi

Jag vet att det är många här inne som skiter i hur och vad jag tränar, men sen finns det dem som verkligen uppskattar att jag lägger upp passet här på bloggen. Det är Ni som fortsätter läsa nu. Ni andra får vänta på nästa inlägg helt enkelt

1) 5 minuter på gåband 11 km/h

ingen vila

2) 5 minuter löpning med start på 11,5 km/h ökning 0,5 varje minut

vila 2 minuter

3) 15 x 15/15 (löpning 15 sek/hoppa av 15) 17,5 km/h 2 omgångar

1) *Frontböj med stång under halsen 25 kg *Kettlebellssvingar 30 st *Utfall bakåt kombinerat med spark framåt 10/ben

2) *Enbensknäböj på bänk *KBsvingar 30 st *Knäböj med raka armar med käpp 20 st

3) *Utfallsgång KB i en hand sammanlagt 20 steg *KBsvingar 30 st *Jägarvila 1 minut

Ingen vila mellan de olika övningarna. Det är bara att kötta på. Hujeda mig!! Sanningen är att jag hatar att köra ben, men då jag tycker att mina är för klena jämfört med resten av kroppen så måste de tränas lite extra. Inte tänka. Bara göra


Annons

Kommentarer


 1. Jennie 2 december, 2011 on 09:07 Svara

  Ja, det uppskattas verkligen!! :-)
  Ska köpa ett gymkort imorgon och behöver massor av inspiration! Nu blir det mer styrka och lite mindre gruppass :-)

  • Sara 3 december, 2011 on 21:45 Svara

   Awesome!!

 2. Rebecka 2 december, 2011 on 14:37 Svara

  Jag älskar att läsa om din träning =)
  Jag har själv två små barn en dotter född 09 & sen en pojk född september i år ( som Dixie) och jag tränar en hel del varje vecka just för att få tillbaka min starka & fina kropp igen. Och när jag läser om din vardag så känner man verkligen igen sig sååå otroligt mycket.
  Man hittar inspiration och motivation från dig Sara!

  Har precis börjat blogga igen efter ett års uppehåll nu…

  Hade finemang!

  • Sara 3 december, 2011 on 21:49 Svara

   Åh, va kul att höra. Svårt att veta vad Ni läsare vill läsa om. Man får ju inte allt för många kommentarer om just det ..

   Och Tack förresten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna