VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Att pusha sig själv

Numera inleder jag varje styrkepass på gymmet med 25 minuter intervaller. Inte kul alls, men ack så effektivt. Idag kändes det riktigt, riktigt tungt. Innan jag ens satt foten på gåbandet kände jag att det ALDRIG skulle gå

1) 5 minuter löpning 10,5 km/h

ingen vila

2) 5 löpning med 0,5 ökning varje minut. start på 11,5 km/h

vila 2 minuter

3) 10 x 45/15 (45sek löpning, 15 vila) start på 11,5 km/h ökning 0,5 efter varje vila

vila 3 minuter

4) 5 x 45/15 16 km/h

Men vad är det man säger? Man ska aldrig säga aldrig. När jag skulle påbörja intervall nr 3 letade jag upp det jävlar anamma jag vet finns inom mig och upprepade för mig själv: Har jag gått igenom 2 förlossningar så kan jag f*n springa 1 10 minuter. Just do it!! När jag kommit halvvägs började jag tänka på att den andra förlossningen faktiskt inte var hälften så jobbig som dessa intervaller och då började jag tänka på mina mål med denna challenge. De där magrutorna jag vill få fram och de där jeansen som jag vill ska sitta bra. Gissa vad? Jag tog mig igenom alla intervallerna utan att fuska en enda gång. Inte en enda sekund gick till spillo. Om jag var nöjd med mig själv? HELL YEAH!

Sen var det dags för styrka

1) *Skidåkaren med rep *Bicepscurl i cablecross *Tricepspress med rep

2) *Smala latsdrag *Sittande axelpress *Magpressar på pilatesboll

3) *Hantelrodd med knä på pilatesboll *Hantellyft åt sidan med knä på boll (baksida axlar) *Bicepscurl med hantlar

Jag körde på utan vila mellan de olika övningarna och pulsen var hög passet igenom. Härligt svettig blev jag kan jag meddela.

Har Ni frågor om de olika övningarna så är det bara att lämna en kommentar, men kom ihåg att jag svarar i min blogg

långhårig, men ack så nöjd med sig själv


Annons

Kommentarer


 1. Hanna 1 december, 2011 on 12:47 Svara

  Bra jobbat!

 2. Emma - Mamma till Viggo & Melker. 1 december, 2011 on 12:59 Svara

  Duktig du är kvinna!! Vilket pepp jag fick nu, känner för att springa runt huset några varv 😀 Nä, men en promenad ska jag nog få till idag…

  KRAM på er

  • Sara 1 december, 2011 on 20:53 Svara

   Härligt. Det är så jag vill att det ska vara =)

 3. Malla 1 december, 2011 on 15:51 Svara

  Jag gjorde i stort sett samma intervaller som du idag, problemet var bara att jag vart skitnödig efter de första ti0 minuterna och ja, då blev jag fan tvugnen att ta en paus.
  Men sen gick det bra 😀

  • Sara 1 december, 2011 on 20:54 Svara

   hahha Det går INTE att springa intervaller skitignödig!

 4. Anna 1 december, 2011 on 17:23 Svara

  Bra där! Jag gillar upplägget. Känns tufft men tar ingen tid. Dessutom verkar det ju ge resultat! Man blir både snabb och snygg!!!

  • Sara 1 december, 2011 on 20:54 Svara

   EXAKT!

 5. Josefine 1 december, 2011 on 20:13 Svara

  Jag undrar om intervallerna. Kan man ställa in på bandet att det stannar i 15 sek? Eller hur gör du? Jag tänkte köra dessa intervaller imorn :)

  • Sara 1 december, 2011 on 20:55 Svara

   Det går nog inte. Bandet hinner inte stanna på den tiden. Det gäller att vara kvick i benen och hoppa av och på vet du =)

 6. Cecilia 1 december, 2011 on 20:57 Svara

  Hämtade grejerna av din man idag. TAck så mycket för den här affären :) Kanske vi hörs igen :)

  • Sara 1 december, 2011 on 22:46 Svara

   Hoppas du blev nöjd =)

 7. Sofia - ett bättre du 1 december, 2011 on 21:44 Svara

  Vilket pass. Duktiga du! Och starkt att orka med att köra så mycket styrka efter ett så tufft pass på bandet, bra där.

  • Sara 1 december, 2011 on 22:46 Svara

   SJUKT jobbigt hahhaa

 8. Alexandra! 1 december, 2011 on 22:29 Svara

  Hej!! Jag måste bara fråga om den där smoothien(stavning?!) du har gjort till Wilda och visat här i bloggen :) Är lite nyfiken vad du gör den på? Min lilla tjej på snart 2 är lite jobbig med maten så en sån till mellis hade varit perfekt :)

  Tack för en fin blogg!

  • Sara 1 december, 2011 on 22:44 Svara

   Det är olika. När Wilda strulat med maten och ätit lite kött (= proteiner) gör jag dem på kesella. Annars blir det turkisk yoghurt eller naturell yoghurt.

   Blanda kesella/yoghurt ca 2 dl, 1 banan, saft från en halv apelsin och 1-2 dl frysta bär. Voilá! Gör du den på kesella kan man hälla i lite vatten så den inte blir så tjock. Eller mer apelsinsaft. Detta är Wildas favorit, men du kan ju göra med vilka frukter och bär du vill

   • Alexandra! 1 december, 2011 on 22:58 Svara

    Tack så jätte mycket! :)

    • Sara 2 december, 2011 on 07:51 Svara

     Det var det lilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna