VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu blev det kvällen

Jiiises vilken dag. Jag blir svettig av att bara tänka på den. Det har verkligen gått undan, men det har minsann varit en rolig sådan.

Det började med en glad Wilda vid lämning på dagis och därefter direkt till gymmet för träning på morgonkvisten. Ben stod på agendan och jag körde samma pass som i måndags. Jag brukar aldrig köra exakt samma, men då jag kände att jag inte fick ut det jag ville sist så testade jag igen. Nu behövde jag inte tänka utan köttade på rejält. Jag testade även på lätt jogging för första gången sen förrlossningen (skriver mer om detta sen).

När träningen var avklarad var det hem, äta, duscha, amma och packa varor jag sålt på Bloppisen. Ni är snabba på att betala och självklart skickas paketen så fort jag ser pengarna på kontot

denna läckerbit är fortfarande kvar här

Sen var det den där efterkontrollen. Vi gick igenom förlossningen lite snabbt och pratade allmänt om hur livet är nu. Jag har haft världens bästa barnmorska. Ingela på Capio Cityklinik. Tack du underbara människa för allt stöd. Jag valde faktiskt att inte göra någon undersökning då allt numera känns bra. Att lägga sig och spreta är inget jag tycker är jobbigt, men går det att undvika så.

Därefter hämtade vi hem en stycke glad dotter som både sovit och ätit. Nu tror jag minsann att vinden har vänt. Hem och fika och stöka ner i huset. Ja, det får inte vara städat länge när den lilla huliganen sätter igång. Jag lyckades dock städa undan det värsta innan vi åter satte oss i bilen för att handla innan middagsbjudningen. 5 minuter för sent kom vi, men det är klart godkänt när man är själv med 2 små barn

här ska det hackas

Middagen vet Ni ju hur den blev och kvällen blev lika lyckad. Wilda fick någon att leka med och jag fick sitta ner i några minuter i lugn och ro. Dixie gjorde en långsovare. Somnade halv 1 och klockan 4 väckte jag henne för lite käk. Sen somnade hon åter in och klockan 7 väckte jag henne igen för mer käk innan vi skulle dra hem (vill inte riskera en hungrig tösabit i bilen). Jag trodde så klart att hon skulle vara vaken hela kvällen, men icke. Hon vaknade till liv här hemma och gnällde en halvtimme och nu sover hon åter igen. Hur trött kan man vara?

sträcker på sig

en utslagen liten tös

Wilda härmar Dixie

bara ÄLSKAR bilden

tack för idag, faster Bella

Nu ska jag tvätta av mig och hoppa i säng. Det finns ju en viss risk att en stycke liten Dixie kommer vakna i natt och vara pigg som en lärka.

Sov gott kära Ni


Kommentarer


  1. Therese 27 oktober, 2011 on 22:47 Svara

    Låter som en bra dag det där! Du är duktig med att hinna så mycket med två små, man blir verkligen imponerad!!
    Själv är jag rädd att jag ska fastna hemma och inte ta mej nånstans sen….försöker njuta nu av hur enkelt allt är med bara ETT barn 😉
    Kram

  2. Filippa 28 oktober, 2011 on 08:57 Svara

    Härlig dag 🙂

    Den dressen Dixie har på sig vill jag köpa om den kommer ut på bloppis när den är för liten 🙂

  3. Såna gullungar du har 😀

  4. Cissi 28 oktober, 2011 on 10:23 Svara

    Åhh vilken mysig ”overall”, skulle inte vara så dumt att själv hoppa i en höstdag som denna 😉

    Trevlg helg och Kram på Dig!

  5. Angelica 28 oktober, 2011 on 10:49 Svara

    ååååh,vilken söt dress lilla Dixi har <3

    Håller med dig om din favvobild i detta inlägg, tycker du ska förstora den och hänga upp den, för det skiner lycka om bilder!!

  6. Angelica 28 oktober, 2011 on 10:50 Svara

    Dixie* 😀

  7. Emma - mitt härliga liv ;) 28 oktober, 2011 on 11:07 Svara

    Vilken fin dress!!!

  8. Nina 28 oktober, 2011 on 11:09 Svara

    Fina tjejer =)

    Alltså den där jackan är ju för snygg!

    Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna