VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Amningscraving

Jaha? Vad har vi hittat på idag då? Efter lämningen av Wildingen gick vi hem och käkade frukost och sen blev vi utkastade från hemmet vårt. Dixie och jag gick hem till farmor vilket blev en runda på 3 km. Där passade jag på att skriva ihop förlossningsberättelsen (kommer imorgon mina vänner) och knåpa med lite annat smått och gott. Dessutom åkte kameran fram då deras stora fönster ger ett otroligt bra ljus

jag anar ett leende

body; Mohini Pure, byxor; KappAhl, strumpor; Lindex

börjar bli hungrig

Efter några timmar blev det åter promenad hem. Ytterligare 3 km att plussa på. Dessutom blev det plankan och benböj utan vikt i morse. Imorgon tar vi vila då jag känner mig trött i rygg och underliv nu på kvällen. Väl hemma kastade jag i mig lunch och gick sen för att möta upp Wilda på dagis

tisha, Borgholm Outlet, jeans; KappAhl, kofta; PoP, skor; Converse

Får nog tillägga att Jon valt utstyrseln idag. Han kan minsann min karl.

Vi fikade och busade lite innan det var dags att bli utkörda igen. Ännu mera elfix. Vi passade på att gå till Citygross för att fylla på med lite sallad. Som jag för övrigt har amningscraving på. Jo, det är sant. Jag LÄNGTAR tills vi ska äta för att jag ska få min sallad. Och det är inte lite jag äter heller. Jag är mest hungrig hela tiden nu faktiskt. En känsla jag egentligen hatar och har svårt för att hantera, men just nu tänker jag bara på att Dixie ska få ammas och det länge så jag äter på och ser glad ut

Wilda på sin tron

Idag har Dixie visat att hon även kan vara missnöjd. Lite gnäll och lite pip mest hela tiden tycker jag. När hon är vaken då vill säga. Dessutom har hon velat äta varannan timme. Kanske fått lite ont i magen? Inte lönt att spekulera. Det har jag gjort tillräckligt med Wilda
Kommentarer


 1. Melissa - Mamma Till Vincent&Linus 8 september, 2011 on 21:09 Svara

  åh nu har lilla skrutten kommit grattis grattis!
  ligger liiite efter på bloglovin hade sisådär över 300inlägg att komma ikapp så känns som de kommer ta ett tag haha
  tufft namn me 😀

 2. Johanna Roslund 8 september, 2011 on 21:17 Svara

  Töser små ni är så fina…
  O stora tösen du med;).

  Wilda vart jättefin i sina kläder!!

  KRAM

 3. Nina - Glamourmamman 8 september, 2011 on 21:17 Svara

  Fina barn du har! Ser fram emot imorgon då :-)

  Kram på dig!

 4. Helena 8 september, 2011 on 21:39 Svara

  Men vad är plankan? Jag som är helt oinsatt fattar inget.. Nu skulle jag verkligen behöva ta tag i att träna magen som blev rätt uttänjd när tvillingarna låg däri. Nåt bra tips till en lat otränad typ?
  Mmm, nu blev jag sugen på sallad! 😉

 5. Trivsamma förändringar 8 september, 2011 on 21:47 Svara

  Så otroligt fina bilder du fick på nytillskottet idag! Förstår att du gillade att fota där =)

  Sämre craving än sallad kan man ju ha i alla fall. Jag har än så länge sluppit cravings, men däremot har jag de senaste veckorna varit konstant hungrig. Jag som endast kunnat äta små små portioner med mat de 6 första månaderna.

  Sov så gott!

 6. Sophie 8 september, 2011 on 22:10 Svara

  Ännu mera fina kort.

  Tycker du är sund som skriver : Kanske fått lite ont i magen? Inte lönt att spekulera. Det har jag gjort tillräckligt med Wilda. För man ojade sig hela tiden och spekulerade m.m ja menar man kan ju inte mer än göra sitt bästa!

  Du har faktiskt uppdaterat bloggen efter typ 3 veckor 😉

 7. Cherie Mårtensson - Mamma till Emma 8 september, 2011 on 22:16 Svara

  Svar: Hon sög direkt inne på förlossningen men då hon är en månad tidig orkade hon inte sen med det och fick sondmatas de flesta målen dag 1 och två sen ammade jag några mål och sondade några. Men hade hon inte varit tidig så hade hon nog orkat med det själv. Så jag vill säga att amningen fungerat från början. Hur har det varit för dig?

 8. Linda 8 september, 2011 on 22:18 Svara

  Underbara vackra barn! :)

 9. Hanna-mamma till två sessor 8 september, 2011 on 22:23 Svara

  Hur känns det själv med barnen tätt? 😉 Vi har ju näästan lika långt mellan barnen, jag var bara två månader före dig 😛 Bianca är 20 månader, det är väl Wilda med om jag inte minns fel?

  Det kommer säkert bli mer fighter längre fram..när bebis blir större och börjar sno leksaker..phu, jag bävar för bråken redan nu, haha.

 10. Tina 8 september, 2011 on 22:26 Svara

  Haha nej då är det kanske lite onödigt att shoppa 😉 hihi. Vi måste köpa lite nytt till Nellie snart då hon behöver mer i strl 80 och kanske lite i 86. Hon börjar bli så stor nu.

  Gud vilken liten goding Dixie är. Så söt!

  Varje gång jag kommenterar och försöker lämna mig bloggadress så syns den inte. Vet ej varför? Hur ska man skriva så det blir rätt? (http://aniit.blogg.se)

 11. My heavenly life - johanna 9 september, 2011 on 00:13 Svara

  Vilket härlig familj du har alltså, vet att jag sagt det innan. Men ni är superfina tillsammans! <3kram

 12. DONKEN 9 september, 2011 on 01:38 Svara

  ooh, vad ni gått o gått. 😛 hehe!
  gott med mat ju. bra att äta. håhå jaja! 😉

 13. Mirre 9 september, 2011 on 05:37 Svara

  Ohh vad fina kläder på Wilda, höstiga ( men det var kanske inte syftet ef ni inte gillar hösten), superfint i alla fall. Ja gälskar också sallad, men jag ammar ej hehe. Citygross är roligt att handla på minsann.

  Ha en toppendag, samt finfiiina kort

 14. Monica 9 september, 2011 on 06:50 Svara

  Beundrar alla som ammar! Jag är helt död på nätterna när jag har Freja, vi kör varannan natt. Undrar du hur jag skulle klara o amma, förmodligen inte alls. Som sagt, beundrar er som gör det!

 15. Jennie- Inredningsglad småbarnsmamma 9 september, 2011 on 07:33 Svara

  Koftan var så hur fin som helst..När jag ammade åt jag som en riktig karl. Värsta portionerna haha. Du rör dig ju så mycket också så jag förstår att din kropp behöver bränsle då..Trevlig helg Kram!

 16. Sofie 9 september, 2011 on 09:13 Svara

  Ser att ni oxå har en P&T Vibe… Hur trivs ni med den nu nær det åker två barn i den.
  Vi gillar vår vældigt mycket æn så længe men vi får se hur det går sen nær båda ska åka…
  Jag som hade væntat på hela førlossningsberættelsen och vill veta hur det gick sen men jag får væll vænta med spænning på næsta del, del 3 😉
  //Sofie

 17. carolina 9 september, 2011 on 12:05 Svara

  vad fint att du tänker så om amningen. jag kommer äta som en gnu inför nästa också! amning är väl världens mest energikrävande mysstund? ,-) ååh.
  ammar ju Lo än, behovs-tutte, funkar bra!

 18. Louise, mamma till Alva och Meya 9 september, 2011 on 13:19 Svara

  Hur fina kan man vara <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna