VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mindre aptit

Det är visst inte bara mi aptit som strular. Tösabiten har börjat rata middagen på kvällen. Kan det vara värmen tro? Eller får hon för mycket mellis? Hur som haver så blir jag alltid lika nervös när hon inte vill äta. Jag är riktigt mesig när det kommer till den biten och jag är medveten om det. Jag vet ju att hon äter så småningom. Varför har man som förälder det i sig att barn MÅSTE äta? Man vet ju själv hur det är. Man ÄR inte lika hungrig varje dag. Så är det bara

hälften i magen, hälften utanför

ge mig något gott i stället

så ska det se ut

Nu kommer snart farmor och hämtar flickebarnet och jag ska iväg till jobb. Låt denna dag gå fort


Kommentarer


 1. Sara - Blivande 3 barnsmamma 31 juli, 2011 on 10:41 Svara

  Det kan säkert vara värmen som gör att hon inte vill äta. Min lillkille äter oxå himla dåligt sådanna här varma dagar.
  Hoppas ni får en fin söndag! Kramar

 2. Tina 31 juli, 2011 on 11:28 Svara

  Hej hjärtat! Det är säkert värmen som gör det och precis som du säger så har man ju olika aptit olika dagar. Jag brukar alltid tänka att barnen äter när de äter, det finns inga barn i Sverige som svälter. Glenn var färdig med bilderna men när han började kolla igenom dem så kom han på något som han ville ändra på alla så nu tror jag att det blir två uppsättningar med bilder! Vi kanske kan komma och lämna dem till dig när du jobbar nästa helg? Hoppas du får en bra dag trots jobb. KRAM!

 3. Emma - Mamma till Kira 31 juli, 2011 on 12:10 Svara

  Vädret pendlar ju hela tiden, så säkert det som gör att aptiten inte är helt hundra. Eller så kan det vara så att hon (som du sa) äter för mycket av allt annat på dagen. Du behöver nog inte vara orolig, lite svårt kanske, men du ska se det kommer tillbaka.

  Nu är förresten bilden på Kiras klippning uppe. Du får bläddra ner till ”Före och efter” Hon är såå fin i sin nya frisyr.

 4. Veronica, mamma till Nim. 31 juli, 2011 on 19:55 Svara

  Brukar ge Nim yoggi eller shake när han inte vill äta mat. För det går alltid ner. Och då vet jag att han får i sig något iaf. Oftast äter han, men bättre lunch än middag. Antar att värmen gör sin påverkan.

 5. linda-mamma till Tyra 31 juli, 2011 on 21:11 Svara

  vi har det samma med aptiten när det gäller Tyra, men ofta brukar det ha ett samband med värme. Men efter nån eller några dar så liksom kastar hon i sig mat hela dan, så jag antar att hon äter upp sig. Tyra blir dålig i magen av värmen också. Hon dricker bra men magen krånglar ändå, den blir bra direkt när det svalnar av…lite skumt.

 6. jenny 1 augusti, 2011 on 21:23 Svara

  astrid har strulat i månader men nu har det börjat att lossna igen. hata de dära perioderna, har inte bryt mig innan men nu när man inte är hemma så har det känts extra jobbigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna