VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ingen tid

Jag har fullt upp just i detta NU och sitter inte vid datorn. Det är det som är så bra med tidsinställda inlägg. Därför vet jag inte hur träningen gick eller hur jag mår, men förhoppningsvis är humöret på topp. Det fixas ju en massa här hemma och få saker gör mig gladare. Jag trodde faktiskt inte jag var så pass händig som jag är och självförtroendet stärks efter varje gång jag gjort något bra eller fint. Självklart ska Ni få se resultatet. Tydligen så är de inläggen lite poppis. Jag älskar själv att se hur andra har det hemma. Man kommer liksom lite närmre, men självklart förstår jag att man håller det utanför bloggen. Det blir ganska personligt på något vis, men Ni känner ju mig. Jag flashar ut det mesta. Korkat enligt vissa, men detta är MIN dagbok och jag gör som jag vill med den.

Jag får ju visa lite bilder från dagarna hos mamma. När jag jobbat är det mamma som stått för fotandet som vanligt

Wilda busar i den brasilianska hängmatta

här ligger jag bra

busunge

något av det bästa Wilda vet

är att cykla med mormor

cykelhjälmen på sniskan

pipmuggar är för bebisar

kom då, Lisa

puss på mormors älskling

plocka sten är det roligaste som finns

klappa katten fiint

gott skit

hihihihi

det finns mycket gott hos mormor

mums med vinbär

älskade, underbara


Kommentarer


 1. Pernilla 30 juli, 2011 on 13:30 Svara

  Underbart söta och fina bilder :)

  Håller med om att det är bra med tidsinställda inlägg….Ha en fortsatt bra helg.

 2. Isabelle 30 juli, 2011 on 15:36 Svara

  Härliga bilder!! :)

  Sv: Åh så kul att du gillar den! Ha en underbar helg, kramar!

 3. Jennie & Fröken Flis 30 juli, 2011 on 15:48 Svara

  hon är ju såå söt, älskar första bilden när näsan hänger på mattan 😛 SÖTNOS!

 4. ellenojag 30 juli, 2011 on 17:16 Svara

  Jaså man kan ha för mkt kläder i garderoben!? hmm ja både anders och min mamma har nämnt det, men trodde inte det gick.. men nu när du också säger det 😉

  förstår att Wilda älskar att vara ute hos sin mormor, ser ut som ett riktigt svenskt sommarparadis!
  Ha en fortsatt härlig helg och jobba inte ihjäl dig!! KRAM

 5. Camilla - gravid med 1:a barnet 30 juli, 2011 on 17:21 Svara

  Jättefina bilder verkligen. Bra att låta flera personer fota, då blir det ju lite olika prägel på bilderna!

 6. britta bloggar 30 juli, 2011 on 19:37 Svara

  Alltså hon är ju vacker som en dag din dotter!

 7. Natasha 30 juli, 2011 on 19:47 Svara

  Din mamma kan det där med att fota, fantastiska bilder juh!
  Visst e det lite svårt att greppa att man ska igenom en förlossning igen, men vi överlevde ju första gången 😉

  ska hejja på dig när det blir dags!

  //Natasha

 8. malin 30 juli, 2011 on 20:34 Svara

  Haaha vilka underbara bilder där Wilda har t-shirt och stövlar…bara hihihih. Gulligt.

 9. Tina - Minnas mamma 30 juli, 2011 on 20:41 Svara

  Haha, SÖTUNGE! Hon är verkligen hur söt som helst. Jag upplever att hon har rumpan bar på många bilder, måste vara jävligt härligt för henne :) Haha. Längtar till den dagen man sitter på stranden och lilla Minna som inte ens kan sitta själv ännu springer runt naken på stranden med en liten solhatt på huvudet och en hink och spade i handen och vill bygga sandslott och gräva gropar!

 10. Kristiina - Mamma till Lovisa 30 juli, 2011 on 21:36 Svara

  Man berättar precis det man vill i sin blogg 😀 Härliga bilder föresten :)

 11. Sara - Blivande 3 barnsmamma 30 juli, 2011 on 22:25 Svara

  Underbara bilder som vanligt =)

  Jag gillar med tidsinställda inlägg. Då ser det ut som man har tid i bloggen, men att man i skälva verket inte har någon tid för datorn alls

  Kramar

 12. Hanna 31 juli, 2011 on 22:13 Svara

  Vilka fina bilder =)=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna