VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

V 31

Onsdag var det ja. Ny vecka för Minibebis. Nu är det alltså bara 9 veckor kvar till BF, men som sagt så är det 7 i min hjärna. Borde väl egentligen ställa in mig på att GÅ ÖVER, men det tar jag då i så fall.

Ärligt talat tycker jag det är pisstråkigt att vara gravid. Lite smått negativ kanske, men jag vill bara att det ska vara över nu. Det var mycket bättre förr, som man brukar säga. Förra gången var allt så nytt och intressant. Nu känner jag mest att det är jobbigt faktiskt. Halsbrännan är det som är värst. Jag tuggar lätt i mig en karta tabletter per dag och varje natt vaknar jag av trycket i bröstet. Det här med att ha liten mage är inte bara positivt. Bebis är ju lika stor vilket betyder att jag har henne mer INNE i magen där hon fritt fram trycker, knuffar och sparkar på alla organ.

Sen tror jag att hon vänt sig också för den delen. Igår var det riktigt obekvämt och jag blev lätt illamående emellanåt. Dessutom kändes det som att hon höll på att ta sig ut genom naveln. Mindre skönt.

Lätta sammandragningar har jag haft i 2 dagar, men idag har jag känt nada. Det är väl vanligare med andra barnet iofs, men jag har dragit ner på tempot så alla kan vara lugna.

Igår fick jag känna henne hicka för första gången. Det har jag inte saknat. Nu vet jag vad som väntar. Med Wilda i magen kunde jag ibland inte sova pga hur hela hon hoppade.

Trots att jag är negativ tycker jag så klart att det är lite mysigt att vara gravid. Det kan jag ju inte sticka under stolen med. Minibebis får MÅNGA klappar per dag och jag pratar ofta med henne. Så älskad från första stund

Också var det magen

magen vecka 31 (30+0)

HÄR kan Ni se hur jag såg ut med den lilla hulliganen Wilda i magen


Annons

Kommentarer


 1. Snart mamma till två 29 juni, 2011 on 17:57 Svara

  O magen växer som vanligt ser jag. Förstår vad du menar med att tröttna på graviditeten, tror nog vi alla som är/vart det kännt så någon gång, en del oftare än andra såklart. Med första var det ju mer spännande med. Snart är bebis här, härligt!

 2. Snart mamma till två 29 juni, 2011 on 17:57 Svara

  O magen växer som vanligt ser jag. Förstår vad du menar med att tröttna på graviditeten, tror nog vi alla som är/vart det kännt så någon gång, en del oftare än andra såklart. Med första var det ju mer spännande med. Snart är bebis här, härligt!

 3. SV: Jag var helt död 😛 Jag börjar återhämta mig nu :)

  Det tog några dagar för att bli återställd!

  Kram :)

 4. SV: Jag var helt död 😛 Jag börjar återhämta mig nu :)

  Det tog några dagar för att bli återställd!

  Kram :)

 5. Jenny & Allice 29 juni, 2011 on 19:51 Svara

  Åh vilken liten mage å söt mage:) Ja midsommar är sånn härlig tid, speciellt när vädret är fint också=)

 6. Jenny & Allice 29 juni, 2011 on 19:51 Svara

  Åh vilken liten mage å söt mage:) Ja midsommar är sånn härlig tid, speciellt när vädret är fint också=)

 7. Veronica, mamma till lilla Annie 29 juni, 2011 on 19:54 Svara

  Åhh fin mage du har. Å brun är du oxå.. =) Hoppas ni haft en härlig dag. Ser i allafall så ut på era fina bilder =)

 8. Veronica, mamma till lilla Annie 29 juni, 2011 on 19:54 Svara

  Åhh fin mage du har. Å brun är du oxå.. =) Hoppas ni haft en härlig dag. Ser i allafall så ut på era fina bilder =)

 9. Jos 29 juni, 2011 on 19:57 Svara

  9 veckor går snabbt – speciellt på sommaren :) Men jag håller med, det är ju bebisen man vill ha och 40 veckor som gravid kan kännas som en lång tid.

 10. Jos 29 juni, 2011 on 19:57 Svara

  9 veckor går snabbt – speciellt på sommaren :) Men jag håller med, det är ju bebisen man vill ha och 40 veckor som gravid kan kännas som en lång tid.

 11. Katarina 29 juni, 2011 on 20:15 Svara

  Fortfarande lika fin! 😉
  Ja, visst är de snygga… Jag är inte lite jävig heller hahaha

 12. Katarina 29 juni, 2011 on 20:15 Svara

  Fortfarande lika fin! 😉
  Ja, visst är de snygga… Jag är inte lite jävig heller hahaha

 13. Tina - Minnas mamma 29 juni, 2011 on 20:28 Svara

  Det är klart det är lite jobbigt att vara gravid, men oh så mysigt! Så vackert på något sätt. Tänk vilken underbar liten skatt som lever där inne! Helt sjukt (tycker jag) hur någon kan leva inuti någon annan, det är så himla konstigt tycker jag… :)

 14. Tina - Minnas mamma 29 juni, 2011 on 20:28 Svara

  Det är klart det är lite jobbigt att vara gravid, men oh så mysigt! Så vackert på något sätt. Tänk vilken underbar liten skatt som lever där inne! Helt sjukt (tycker jag) hur någon kan leva inuti någon annan, det är så himla konstigt tycker jag… :)

 15. Sofie 29 juni, 2011 on 20:32 Svara

  Sv: haha tur att smaken är som baken! :)
  men jag tror att gillar man glass så gillar man nog all glass!;)
  Åh vilken söt mage du har!:)

 16. Sofie 29 juni, 2011 on 20:32 Svara

  Sv: haha tur att smaken är som baken! :)
  men jag tror att gillar man glass så gillar man nog all glass!;)
  Åh vilken söt mage du har!:)

 17. jessica 29 juni, 2011 on 20:35 Svara

  You are kidding with me!? Gud vad världen är liten….. Hur kom ni fram till det förresten, hahaha!

  Vet du, det känns nästan som om det måste bli en tripp för mig ner för att hälsa på Elin och kanske dig också! Och Jenny :)

  Och jag är inne här varje dag men är verkligen skitdålig på att kommentera, men jag läser allt! :)

  Kram på er!

 18. jessica 29 juni, 2011 on 20:35 Svara

  You are kidding with me!? Gud vad världen är liten….. Hur kom ni fram till det förresten, hahaha!

  Vet du, det känns nästan som om det måste bli en tripp för mig ner för att hälsa på Elin och kanske dig också! Och Jenny :)

  Och jag är inne här varje dag men är verkligen skitdålig på att kommentera, men jag läser allt! :)

  Kram på er!

 19. Anna 29 juni, 2011 on 20:47 Svara

  Men så himla fiiin=)

 20. Anna 29 juni, 2011 on 20:47 Svara

  Men så himla fiiin=)

 21. Mamma Johanna- Livet på Limhamn 29 juni, 2011 on 21:05 Svara

  Fortfarande lika tjusig!
  Jag erkänner att jag inte heller tycker det är skitkul att vara gravid. Jag blir gravid skitlätt och älskar slutresultatet men min kropp är kass på att hantera en graviditet. Har redan fått halsbränna o oroar mig för hur allt ska sluta. Men så länge bebis mår bra så är jag glad. ”Den” älskar jag ju!

 22. Jessica ♥ mamma till alicia ♥ 29 juni, 2011 on 21:20 Svara

  Så fin och liten bebismage du har :)

 23. Lilla H 29 juni, 2011 on 21:37 Svara

  förstår att du är trött på att vara gravid, pratar med nyblivna mammor varje dag och de e såååå glad att slippa vara gravida :-)

 24. Johanna - Bf 10 September ♥ 30 juni, 2011 on 07:21 Svara

  Ja, vi gör inget annat än väntar, men snart é våra busungar här!
  Kram

 25. Melanie 30 juni, 2011 on 08:28 Svara

  Ja herregud, det är inte bara en dans på rosor att vara gravid. Så känner nog vi alla under den tiden, att det någon gång är jobbigt…Nu kan snart nedräkningen börja på riktigt.
  Min svägerska ligger 3 veckor före dig och vi väntar och väntar på att ungen ska kika ut 😉

 26. Ylva Lee - Blivande Ung Mamma 30 juni, 2011 on 11:23 Svara

  En graviditet bör pågå ca fem månader max tycker jag, nio månader är såååå länge, och trots att det är min första graviditet och jag troligtvis vinner på det som du säger eftersom man hänger på hemsidor hela tiden ”om barnets utveckling” och tycker varje vecka är en enooorm prestation så tröttnar man mer eller mindre i slutet. Vill bara att bebis ska UT så jag kan sitta ner utan att få ont, sova på mage, bli av med nästäppan etc..!

  Men kanske kommer sakna magen efteråt.. Vem vet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna