VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ledsen i ögat

Jag och mannen hade sett fram emot en dag tillsammans. Att bara vara, gå på promenad, laga någon god lunch och busa med Wildingen. tyvärr blev det inte riktigt så. Han var tvungen att köra hem då det är en massa beslut som måste tas nu med renovering och allt. Så klart går det före. Busa och umgås får vi ju göra sen. I ett färdigt hus, men när man har sett fram emot något så blir man lite besviken då det inte blir som man tänkt.

Jon var riktigt ledsen när han åkte stackarn. Han saknar Wilda mycket. Det är tufft att bara få träffas någon dag i veckan, men vi visste vad vi gav oss in på när vi köpte huset så det är bara till att bita i det sura äpplet.

Jag och tösabiten får göra det bästa av situationen. hon ligger nu och sover och när hon vaknar drar vi till Laholm för lite shopping. Ja, mat då alltså. INGA mer kläder. OK??


Annons

Kommentarer


 1. Therese - Femstjärnigt 28 februari, 2011 on 13:01 Svara

  Nä men vad tråkigt! Stackars er, men det blir nog bra när allt väl är klart sen. Håll ut :)
  Kramar

 2. linda-mamma till Tyra 28 februari, 2011 on 13:25 Svara

  uscha att behöva vara borta från sitt barn, det suger ju verkligen. Jag tror jag är lika beroende av Tyra som hon är av mig.

  Jag hoppas att den dagen det är dags att sluta med napp för Tyra så går det smidigt. Det är nog ett önsketänkande. Tills dess så njuter jag av att hon är så tyst och lugn på morgonen och kvällen när hon får nappen, hon babblar i ett annars :)

 3. En pojkmammas vardag ♥ 28 februari, 2011 on 13:27 Svara

  Så trist! Men snart kommer erat hus stå färdigt och nu får busa tillsammans varje dag :)

  svar: Tror nästan att Edvin var tidigare … men han var tidig på allt, nyfiken på livet som han alltid varit 😉 Tore är nog ganska tidig när det gäller att sitta stadigt och veta vart olika saker är då han mest bara sitter still, funderar och är en liten livsnjutare :)

  Kram!

 4. Ja, jag hittar alltid massa intressanta tävlingar på fröken M´s sida :)

 5. Marie 28 februari, 2011 on 13:58 Svara

  Sv: Ja men eller hur. Och skulle den rasa ihop efter en vintersäsong utomhus så är inte det hela världen för 129:- är ju ingenting. Bara att köpa nytt till nästa sommar. Ikea is the shit 😉

 6. Fröken M 28 februari, 2011 on 14:43 Svara

  Usch va tråkigt nä’r inte saker och ting går riktigt som planerat, men jag är säker på att när ni väl sitte i ett fint hus sen så det kommer det vara värt det även om det känns tråkigt nu !! Kram

 7. Nä, va trist när det inte blir som man planerat… Köp lite kläder som plåster på såren 😉

  Angående ditt tidigare inlägg så försöker jag få Lucas också att bara sova en gång om dagen. Det går sådär. Han somnar runt 7 för natten, och vi går upp mellan 7 och halv 9. Han vaknar iofs ett par gånger varje natt… Imorse blev han trött redan vid kvart över nio, men jag lyckades hålla honom vaken till 11 iallafall. Det blir nog en kortis-nap nu om jag känner honom rätt :)

 8. Linda 28 februari, 2011 on 15:11 Svara

  Förstår att det känns ledsamt! När tror ni att ni kan flytta hem? Är det lång tid kvar tills huset är färdigt? Eller iaf till man kan bo där, det är ju inte alltid samma sak. :-)

 9. Tack!…visst är den..AJm löövi’n it. Storebrors är likadan fast grön. =)

 10. britta bloggar 28 februari, 2011 on 15:47 Svara

  Åh det är så trist när sånt händer. Min make blir ju inkallad till jobb ibland när det är fullt kaos på akuten och det är så jobbigt. Men ni får blicka framåt helt enkelt!

 11. Malla 28 februari, 2011 on 20:34 Svara

  hoppas du och Wildingen fick en bra dag i alla fall :) det är drygt att renovera men SNART kan ni mysa på i ett jättefint hem!
  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna