VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu jäklar

Idag är det jag som hänger på låset till Sats klockan 10. Har inte tränat på 2 dagar. Förutom en långpromenad igår och några armhävningar idag då. Förresten. Idag klarade jag 20 stycken på tå. Gånger 3!!! Det Ni.

 

Trots ganska bra träning under julen känner jag att kroppen slappats till lite. Mycket möjligt att det är vätska pga alla kolhydrater och allt salt, men jag trivs inte. Så ändring på det. Och det NU!

 

trött och sovmasken kvar runt halsen


Kommentarer


 1. Sara 2 januari, 2011 on 08:05 Svara

  Duktig du är som tränar, jag hatar det 😛
  I mina ögon ser jag ut som en korv. Men nu blir det viktväktarna imorgon igeni ca 3 månader!

 2. En pojkmammas vardag ♥ 2 januari, 2011 on 08:17 Svara

  Härligt med lite morgonträning! Här ska jag dricka en kopp kaffe för att sedan gå ut på en långpromenad med vagnen :)
  Kram

 3. Laks - Alla förtjänar frihet 2 januari, 2011 on 13:02 Svara

  Jävlar va bra på armhävningar! :) som mest när jag var i ganska bra form klarade jag tio på tå.. och då kändes det som att ögonen skulle ploppa ut X) nuförtiden kör jag på säkra sidan, alltid på knäna 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna