VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sova? Äta? Jag?

 

Den där styrketräningen kunde jag visst stoppa upp någonstans. Jag skulle idag lämnat in Wilda på minisats för första gången sen semestern, men då hon inte var riktigt.. hmmm, hur ska jag säga det.. stabil (?) så valde jag att ta en långpromenad i stället. Kanske rent av kommer iväg ikväll i stället. Jag hatar iofs att träna på kvällen, men man vet ju aldrig

 

 

 


Kommentarer


 1. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

  vilken gulle plutt ! 😀

 2. Amanda 30 november, 2010 on 13:15 Svara

  Det blir sällan som man har tänkt sig när man har små barn har jag märkt… 😛
  En lång promenad är ju dock skön den med. Vi har också varit ute och gått i kylan, jag och Ludde. Riktigt kallt ute idag!!

  Vilken söt mössa hon har! ^^ Jag har aldrig sett dessa i vitt innan. Ludde hade en brun när han var liten men denna vita var ju supersöt med. Var är den köpt?
  Kram

 3. Jennie 30 november, 2010 on 13:16 Svara

  Sv: Visst äre så haha! :) Jättesöt liten dotter du har!

 4. Sandrah, Colins mamma 30 november, 2010 on 14:15 Svara

  Ja det är helt unbderbart man träffar så mycket trevliga föräldrar och Colin gillar sina kompisar. Ibland händer det att vi går dit tre gånger på en vecka. Jag är jätte glad att det finns annars hade man varit så ensam.

 5. Moa 30 november, 2010 on 14:29 Svara

  Ja, det är gott med skumtomtar!

  Här fick vi också hoppa träning och minisats då lillemans näsa är som en kran. Får se om jag också orkar masa mig iväg ikväll.

  Ha det gott!

 6. Katrin 30 november, 2010 on 21:15 Svara

  Gullisen.. hoppas hon var mer ”stabil” nu på kvällen iaf!

  Haha, ja du det var en bra fråga 😉 Vi är ju klara med utb nästa v och sen ska vi ha praktik i en-två (?) veckor sen är vi klara. Så efter nyår kan jag tänka mig att vi får börja jobba, elller däromkring iaf..?! sjukt dålig info och logik bakom allt på denna utb…tyvärr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna