VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min träning

Har fått lite frågor hur det går med träningen sen jag kom hem och jag kan glatt meddela att jag den är i full gång.

 

Jag skippade den i en vecka exakt även om det tog emot. Jag behöver röra på mig för att må bra, men ibland behöver kroppen en break. I alla fall min.

 

I fredags satte jag så igång igen. Startade med att springa 5:an på 23:54 minuter. Nytt personbästa! Därefter blev det lite styrka. Jag mjukstartade och tog det relativt lugnt. Dagen efter blev det intervaller på löpbandet och lite lätt styrka. Igår begav jag mig ut på Helsingborgs gator med vagnen. DET, mina vänner. Det var ett träningspass som heter duga. Inga skrapade trottoarer eller vägar här inte.

 

Idag smäller det till. Dags för ett pass med PT Hans. Ska göra lite ändringar i mitt styrkeprogram har jag tänkt. Ska försöka mig på lite tyngre vikter, men tycker jag inte det är lika kul som innan går jag tillbaka till mitt gamla. Det ska vara kul att träna. Annars kan det vara

 

trött trots sovmorgon till 8

 

Jo, det jag saknade mest i matväg när jag var i Usa var min älskade morgongröt. Jag åt det till frukost dagligen, men utan Fun Light och proteinpulver är det inte detsamma


Kommentarer


  1. Jenny - Hugos mamma 29 november, 2010 on 09:30 Svara

    Japp Ellos!:)
    Det börjar likna det jag eftersträvar här hemma nu, har ju ändrat om typ allt utom Hugos rum.
    Hur går det för dig med inredning & allt?

  2. emma 29 november, 2010 on 09:34 Svara

    Så ni bor i Helsinborg, då bor vi inte långt ifrån varandra:)
    Själv bor vi i Ängelholm:)
    Jag tränade också jätte mycket innan , men nu så kan ja ine tärna lika mycket längre för skadan och sen måste man ju ha barnvakt om inte sambo är hemma.

  3. petra 29 november, 2010 on 09:35 Svara

    sv; tack så mycket! jag börjar med denna, så får vi väl se om jag vågar klippa mer någon gång!

    härligt att komma hem till gamla rutiner, trots att det är skönt att komma iväg! jag ska iväg och träna nu och hoppas att jag ska skärpa till mig med det nu!

  4. Josefin 29 november, 2010 on 09:40 Svara

    I finland firar vi lillajul sista lördagen, alltså lördagen före första advent:) Barnen brukar kunna få några små presenter och man kan ha en lillajulgran inne också:) Mysig tradition:)

  5. Mia 29 november, 2010 on 16:31 Svara

    Härligt att du skriver lite om din träning, bra tid! KANON!
    Jag ligger på 2500+ i kcal varje dag, kör jag sen ben tex äter jag mer & mina vilodagar drar jag ner lite så det är väldigt varierande.

    Jag äter dock väldigt mycket & stora portioner 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna