VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Korka upp

Äh, fan. Det började bra, men dalade långsamt neråt. Ja, jag är bitter. Låt mig vara det då. Kom inte med nåt jävla Ryck upp dig nu. Jag rycker upp mig när jag känner för det (ta det inte personligt)

 

 

Ser Ni flaskan? Den vill jag bra gärna korka upp just nu och supa mig dyngrak. Eller, det är faktiskt bara som jag säger. Även om jag inte haft Wilda att tänka på så är jag för ordentlig för att göra nåt sånt. Jag har alltid velat vara så där wild and crazy, men aldrig lyckats fullt ut. Jag har väl gjort en del galenskap som enligt vissa är over the top, men som för mig vardagsmat. Vad behöver vi inte gå närmre in på kanske.

 

Jag har i alla fall tänkt på en sak. Kan det vara så att det är en liten 30-års kris jag går igenom? Typ, vad hände med mitt liv och hur manade jag här.. Eller nåt.

 

Jag får luska vidare på den saken.

 

Nu väntar jag på att tösabiten ska vakna för att få lite sällskap. Den efterlängtade dejten med Madde och Trisse blev inställd då jag plötsligt stod utan bil. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med den här dagen. Den som lever får se

 

Sara i för liten tröja


Kommentarer


  1. Ida-Blivande mamma 2 november, 2010 on 14:40 Svara

    Jag hatar när någon säger till mig
    -ryck upp dig så jag förstår din känsla =)

    Jag diggar dig stenhårt du är så cool och en tjej som jag ser upp till =)

    Kram på dig

  2. Stina 2 november, 2010 on 15:27 Svara

    Kan du inte börja kalla dig själv för snygg-Sara? Jag gör det LÄTT!!!

  3. natasha 2 november, 2010 on 22:12 Svara

    sara i för liten tröja – men snygg ändå? 🙂

  4. Kristiina 2 november, 2010 on 22:25 Svara

    De roligaste fyllorna jag har haft är just spontana dagsfyllorna 😉 Haha jag och maken har varit duktiga på det på semestrarna. Däremot är vi inte så duktiga på att festa på kvällarna tillsammans… ?

    Men vet du vad? I bland får man vara sur, deppig eller vad som helst. Alla dagar är inte rosiga och när man har haft sådana dagar uppskattar man sen bättre de dagar man mår bra 🙂 Massa kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna