Inte ok

Vad är detta för jävla hittepå? Hålla på att ställa klockan fram och tillbaka. Fram och tillbaka. Fram och tillbaka.

 

Detta gillas inte av Sara Tilling. Att behöva gå upp klockan 5 en söndagsmorgon är liksom inte min grej. Det är precis som tösabiten gör det för att jävlas.

 

Haha mamma. Nu trodde du allt att du skulle få sova en timme längre va? Va, va, va!!! Då trodde du FETT FEL!

 

Wilda har alltid somnat om då hon vaknat klockan 6 (i detta fall 5), men idag var hon piggelin. Dessutom somnade hon inte förrän närmre halv 9 så hon borde vara jättetrött. Skitunge.

 

Bara att gilla läget. Får en timme extra idag. Den tänker jag gå bort. Ja, en lång söndagspromenad får det bli. Innan morfar kommer på besök

 

 

trött Sara, pigg Wilda

 

Det värsta var dock mannens sista ord igår när jag sa att jag var trött.

 

Men Sara. Klockan är ju bara 11. Tänk på att du får en timmes extra sömn inatt.

 

Jaså, Man kan ställa tillbaka Wilda en timme också? Det visst jag inte

Kommentarer
Inga kommentarer till “Inte ok”
 1. curlingmamman skriver:

  Haha,samma här..sova en timme längre vad är det??kram

 2. Sofia skriver:

  jag trivs jätte bra på shape me up…Var ju med redan från början och man får massa hjälp om man behöver det..*skrattar*…eftersom jag inte e nåt superproffs ¨på datorer..ska du oxå börja???kram

 3. Ida ^^ skriver:

  Vad fin blogg! 😀 Ska vi följa varandra via bloglovin? ^^

 4. Sen man fick barn känns tidsomställningarna ganska onödiga!!

  ja det är kanonbra med gratis träningskort. jag är anställd av kommunen och de erbjuder det för att personalen ska träna och därmed minska sjukskrivningarna. bra grej tycker jag! =) Är fint gym och badhall. perfekt.

 5. Mima skriver:

  Visst är det en dum idé! Om man bortser från barnen, så varför vilja ha mindre ljus om dagarna? Ok, det blir ljus på morgonen, men allvarligt! Dumma idé! =)
  Hoppas att hon hinner ”ställa om sej” tills ikväll, så att hon vaknar normalt imorn! =)

  Kram/Mima

 6. emelie skriver:

  Jotack, samma problems här. Vi vaknade dock halv fem. Men jag hade turen att Lhea somnade om en halvtimme senare och vaknade halv nio. Så jag ska väl inte klaga.

  Jag hoppas på att bli bjuden till helsingborg när ni kommer hem. Då får du visa mig lite guldställen där.

 7. Therese skriver:

  Jag håller med dig till 100%. En och samma tid ska det vara. Hela året. Skitsamma om kvällarna är mörka. Det är ju så det ska vara när man har 4 årstider. Här vaknade vi också klockan 5. I vanliga fall sover vi till sju på mornarna.

  (komiskt att verifierings-koden är ”Tidigt”)

 8. haha, precis som du känner även jag. Fattar inte hur folk kan prata om att man får sova en extra timme, låter helt främmande. Blir ju riktigt spännande att se om Tyra somnar samma tid som hon brukar ikväll och vi är back on track, eller om det tar längre tid. Men det här är kanske bra träning för er inför jet lagen 😉

 9. Nä du jag trodde jag hade rensat bort alla sådana människor men jag får väl ta en vända till 😉

 10. Evelina skriver:

  Haha otur!! Håller tummarna för att hon sover desto mer i natt, hon kanske behöver vänja sig vid dessa konstiga hittepå 😉

 11. Igår kväll förklarade jag för Hugo om det här med att ställa om klockan. ”Inatt ställer vi tillbaka klockan en timma. Så du får sova en timma extra imorgon. Skönt va?:)”
  Han gick på den tro det eller ej…

 12. Stina skriver:

  Har varit helt väck idag med tiden… Fast jag gillar denna omställningen bättre än den till sommartid…

  När är det ni åker?
  Kram!

 13. soffie skriver:

  usch va jobbigt att vakna så tidigt för er,
  fattar ej varför vi ska ställa om klockan det blir bara fel

 14. Annelie skriver:

  Ja, jag förstår din längtan till huset. Absolut!! :) Hoppas du kan åka på galan till 2012 då 😉

  Åhh… Ska ni åka utomlands?? Wii va roligt!! Vill också… :)

 15. ellenojag skriver:

  Haha nej e kanske lite jobbigare att ställa tilllbaka Wilda 😉 gillar inte heller det här med att ställa om klockan, tycker dagen har varit allmänt seg! Kan vi ta en dejt när ni kommer hem från er underbara resa? har ingen bil på fredag och är inget fan av att både åka buss och tåg, samma dag 😉 nu ska jag sova, ”för klockan är ju faktiskt över elva nu, egentligen!” 😉 kram på dig och puss på Wilda

 16. Katrin skriver:

  Ja fy bövelen, det är ju det som är det värsta med att ställa bak klockan, att barnen inte också är med på det.. 😉

  Tack gumman!
  jo tyvärr har jag haft alldeles för många bakslag.. Men det har ju också berott på att jag inte fått den hjälp jag då behövde. Nu har jag varit bra sen i påskas så jag anser mig ”frisk”. Jag har liksom ett helt annat driv idag och ser verkligen på livet, eller ja allt, på ett helt annat sätt än jag någonsin gjort. Har aldrig känt mig så stark som jag gör nu, därför anser jag mig frisk =) sen såklart att jag fått tillbaka alla känslor, och främst då till Leo! Som verkligen betyder allt för mig idag!

  Sov gott nu
  kramkram

 17. hehe nej precis, barna ställer ej omsig så japp vi föräldrar får ju inte någon sovmorgon dessa tillfällen inte =/ kram

 18. Fina Frun skriver:

  hahaha synd att barnen inte har en inbyggd timer eller något liknanade 😉

Lämna en kommentar

annonser