VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Day off

Idag är min kära man ledig och allt ska inhandlas inför resan. Idag slog det mig att det är en vecka kvar. 1 fecking vecka! Är det nu jag ska börja bli nervös kanske?

 

hela dagen tillsammans

 

På måndag ska vi packa det mesta. Nu är det ju första gången vi någonsin reser med barn och packningen lär bli något tyngre än vanligt. Jag reser alltid väldigt lätt. För 7 år sen var jag i Thailand med en polare i 3 veckor. Mitt bagage vägde hela 3 kilo. Slå det om Ni kan. Behövde inte ens checka in.

 

Så, min fråga till Er. Vad ska jag packa ner och inte packa ner.?Speciellt handbagaget är jag orolig för. 3 veckor till Miami är det som gäller.

 

Help me out here, please

 

 


Kommentarer


 1. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

  kom ihåg att med continental airlines får man betala det incheckade bagaget, iaf inom usa! om ni mellanländar o byter flyg tänkte jag!! kostar 25$ per väska som checkas in.

  nått för huvudet vill jag rekommendera!! och en klänning. och massa linnen! för man svettas så o byter kläde hela tiden :O iaf jag. solskyddsfaktor finns där, även spf 80-90!!! det slår sveriges 50 😉 jag hade spf 70 i ansiktet o 60 på kroppen, för solen är så grymt stark. och bada INTE i havet om dom varnar. för varnar dom – då jäklar! det är så strömt så även om det knappt går till knäna så åker man med ut. och det kan sluta olyckligt :(

  South Beach: Collins Avenue har bra shopping, och där bortåt! :) typ street 5 har bra shopping. och uppåt, från 10, så äre mest turistställen :)

 2. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

  och det är VÄLDIGT vanligt att det regnar en gång varje dag i miami, så bli inte förvånad om det regnar lite då o då1!:) men skurarna går över väldigt fort, om det nu inte är ett ritkgit stort regnmoln!:)

 3. Carolina - Mamma till Minna 29 oktober, 2010 on 12:13 Svara

  Det där med packning är svårt.. Jag är bra på att packa mycket!

 4. Therese 29 oktober, 2010 on 12:22 Svara

  Oj. 3 kilo? Om jag fick välja skulle jag höja så man fick ha med sig 50 kg/person. Det är vad jag skulle behöva. =) Skriv gärna upp en lista på allt ni ska ha med. Sen kan du lägga upp den här så får andra komplettera. Så kan jag ta den listan sen till vi ska åka utomlands! (när det nu blir). Kommer du blogga något under resan, eller blir det semester? =)

 5. Nina 29 oktober, 2010 on 12:29 Svara

  Jaså *asg*
  Men inte nu va?

 6. Emelie 29 oktober, 2010 on 12:56 Svara

  Det är inte roligt :/ Saknar tiden med David!
  Föresten så har din dotter ett väldigt fint namn :) Står på listan av namn för mig! hihi
  Ha en bra dag!

 7. nathalie-mamma till zacharias 29 oktober, 2010 on 13:23 Svara

  Det tog nog 3 månader innan jag kände mig läkt.. hade stygn kvar osv, inte alls kul. känns fortfarande obehagligt.. trist

 8. Linda - En Vimsig Mamma 29 oktober, 2010 on 13:33 Svara

  vad kul med resa!men svårt att packa =9 så jag vet ej, men ska klura åt dig!
  joda en hel del fick han och videon från kalaset ligger uppe nu! kram

 9. FruSofie 29 oktober, 2010 on 13:41 Svara

  3 veckor i Miami, gud vad härligt!!!!!

  Jag är tvärtom, har alltid för mycket med mig hehe.
  De gångerna vi rest med barn så är ju leksaker viktigt i handbagaget;)

  Hoppas ni får en underbar resa”

 10. Grynet mamma till lille Vidar 29 oktober, 2010 on 13:45 Svara

  sv: Ja det är jätte skönt :) Och han tycker om dom :)

 11. Mira 29 oktober, 2010 on 14:06 Svara

  Det är bra att ni åker snart, så kan JAG få tips till vår Thailandsresa sen ;). Svårt med packning! Jag funderar massor på hur mkt ersättning man kan ta med i handbagaget.. vår skrutt äter ju en hel del…

  Hoppas du får många bra tips!

 12. Linda 29 oktober, 2010 on 15:03 Svara

  Hej!

  När jag var ute och reste med min bebis som då var 5 måndader så fick jag en massa tips t.ex en ny leksak, något att småäta tex majskrokar, ett kärt gosedjur när det ska sovas, febernedsättande om ungen olyckligt skulle bli sjuk, nappflaskan för det underlättar att dricka när man lyfter och landar för att jämna ut trycket. Jag hade även med mig bärselen om han skulle bli orolig och ledsen för då kan man ju gå fram och tillbaka längs mittgången, men din tös är ju större. Det som jag inte tänkt på själv men som var väldigt bra visade sig var en extra tröja till mig och inte bara extrakläder till ungen för om de kräks på planet så är det nästan garanterat att det hamnar även på dig och då är det även bra att ha rätt stora plastpåsar som man kan lägga kläderna i och knyta igen.

 13. Britta Bloggar 29 oktober, 2010 on 15:08 Svara

  Ta med mycket mat och sånt till Wilda till flygresan! Typ majskrokar, kex och allmän plockmat. Vi hade med Ellas Kitchen också, att ha mycket att muta med är bra :)
  Annars finns ju det mesta där, men inte välling (om hon äter det?). Åh vad skönt att åka bort!

 14. Louise, mamma till Alva 29 oktober, 2010 on 17:26 Svara

  Hihi måste ju vara lite spänning i det hela 😛

  Gud vad kul att resa, har alltid drömt om att åka till USA!!

 15. Liw 29 oktober, 2010 on 19:09 Svara

  Packar alltid för mycket. men det viktigaste är väl solskydds kläder och en vettig vagn med liggläge. Vätskeersättning och andra svenska medikament kan vara bra att tänka på att ta med.
  Lycka till :-)

 16. Veronica, 19 år och gravid :) 29 oktober, 2010 on 19:14 Svara

  Jag åkte till rhodos en vecka i somras, jag och sambon hade 39,7 kilo tillsammans typ, fattar inte hur vi lyckades :O

  Vilken stolt pappa på bilden, underbar bild ju :)

 17. Stina 29 oktober, 2010 on 19:50 Svara

  Packa bara mat och blöjor för själva resan till… Sånt kan du handla när du är framme…

 18. Mamma till William 29 oktober, 2010 on 19:59 Svara

  God kväll vännen..Hoppas att du får en bra helg med familjen.Kram kram

 19. Malla 29 oktober, 2010 on 21:19 Svara

  oj! är det bara en vecka kvar? 😀

 20. Minna 31 oktober, 2010 on 23:28 Svara

  Ett tips från oss är att ha med färdiga flaskor med vällingpulver i. De fylls lätt på med hett och kallt vatten i en lagom varm blandning inför start och landning, så att den resande bebben kan slurka detta för att slippa tryck i öronen. Funkade varje gång på Manda=) Inte ett ljud från tösen! Om man inte ammar alltså…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna