VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sinnessjukt

 

titt ut

 

Wilda har haft en kämpig natt stackarn. Tror minsann det varit magen som spökat. Hon vaknade aldrig helt, utan låg med stängda ögon och var superledsen. Nappen drog hon ut precis hela tiden vilket resulterade i ännu mera gråt. Efter en halvtimmas skrik och tog jag upp henne till vår säng. Jag masserade hennes mage lätt och sjöng för henne. 1 minut senare sov hon.

 

Resten av natten har hon vaknat med jämna mellanrum och bara skrikit rakt ut för att snabbt somna om.

 

Det konstiga är att det varit så de senaste nätterna. Hon har haft lite svårare att komma till ro och somna om kvällarna. Då pratar vi alltså om att vi får gå in och stoppa om henne några gånger under en halvtimmes tid. Inte svårare än så, men ovanligt för vår annars lättsövda tös.

 

Min nattsömn har dock inte störts allt för mycket så här sitter jag pigg som en mört. De andra 2 ligger dock och sover. Helt utslagna. Känns lite konstigt att vakna före tösabiten min, men träning står på schemat kl 10 och frukost måste ner i min mage.

 

Hörs senare


Kommentarer


 1. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

  Vad bra att du masserade magen och hoppas att hon snart mår bättre igen! Vad gäller Florida så rekommenderar jag att ni åker till Saw grass Mills mall men tänk på att ha tid för det är 3 km långt. Cheececake factory har den bästa restaurangen där. Vi gjorde även en dagskryssning till Bahamas som var en upplevelse. I Miami är Bayside market trevligt. Om du läser under december 2009 kan du läsa inlägg som jag skrev när jag var där. Kram

 2. Melissa - Vincents Mamma 3 oktober, 2010 on 08:11 Svara

  söt bild :)

  ja de va en riktig tuff höst/vinter tyvärr
  tack så mycket :)

 3. Sandrah, Colins mami 3 oktober, 2010 on 08:57 Svara

  Min son är precis likadan. De på bvc sa att dom brukar gråta i sömnen och vakna på nätterna sådär vid 8 månaders åldern. Det händer vist massor i utveckligen då så dom har svårt att komma till ro. Colin som sovit 12 timmar utan avbrott sen han var tre veckor har sedan det samtalet börjat vakna på nätterna och är svår att lägga. Vi spelar lugn musik i sovrummet för att få honom att komma till ro.

 4. Johanna - mamma till Leia 3 oktober, 2010 on 08:57 Svara

  sv: Nej. Jag kanske har skött mig bra på sistone så denne människa inte stört sig på mig 😛

 5. Britta Bloggar 3 oktober, 2010 on 09:31 Svara

  åh såna perioder hade Stina också. man får tänka på att det går över! skönt att du känner dig pigg iaf! ha en härlig dag!

 6. AC 3 oktober, 2010 on 09:48 Svara

  Tack!!=)
  Lilla fisen då. Men precis så här gjorde vår lilla klump oxå några nätter. Och jag har oxå gissat på magen. Nu det dock som vanligt. Men man tycker ju synd om dom…
  Kör hårt på träningen!!

 7. Louise 3 oktober, 2010 on 09:50 Svara

  Ja

 8. Maria 3 oktober, 2010 on 09:58 Svara

  Skönt att få känna sig pigg!
  Här blev det sovmorgon till 07.30 & då gick mannen upp så fick ligga kvar & gotta mig en stund:-)

 9. Natalia 3 oktober, 2010 on 10:12 Svara

  Det är inte en tand på gång då? Det brukar ju störa en del.

  Svar: Vi försöker också lägga Isa när hon är trött. Annars tar det löjligt lång tid. Men det är som att hon tycker att sömn är det värsta som finns och hon är rädd att missa något spännande som händer. Så hon kämpar verkligen emot att somna. Men det har helt klart blivit bättre. Innan kunde våra nattningar ta upp mot tre timmar. Så i jämförelse har vi det ändå rätt soft nu =)

 10. Natalia 3 oktober, 2010 on 10:14 Svara

  Svar: Angående cp-människor. Det är iofs mest spam. Och så folk som raggar läsare till sina egna bloggar och som är helt ointresserade av inlägget i sig.

  Sen har det kommit ett par skumma kommentarer som hade varit ok om det var min blogg, men som känns olämpliga på en blogg om en bebis. Inget jättefarligt men jag vill gärna hålla Isas blogg ”ren” =)

 11. Fröken M 3 oktober, 2010 on 10:50 Svara

  Viggo har oxå sånna ”ryck” vissa nätter ! Jag vet inte om han verkligen vaknar eller om han vrålar i sömnen, men det brukar bli bättre om han får ligga i vår säng en stund…

 12. Fröken M 3 oktober, 2010 on 10:53 Svara

  haha… INTE på mitt döfläsk heller – därför får man VÄLJA underkläder 😉

 13. Milly - Mamma till 3 prinsesso 3 oktober, 2010 on 10:55 Svara

  Cornflakeskakor låter mumms. kanske får bli en liten bakdag idag minsann 😉

 14. Therese 3 oktober, 2010 on 10:56 Svara

  Melvin har krånlat i flera nätter nu också, men jag tror att han blir lite störd av alla sköterskor som springer in på rummet på nätterna!
  Men skönt att du är pigg ändå!
  kram

 15. Evelina 3 oktober, 2010 on 10:58 Svara

  Hur gammal är hon nu? För E började sova väääldigt oroligt kring 8 månader och gör fortfarande i perioder. Antar att det är för att det händer så mycket precis heeela tiden!

  Kram

 16. Malin 3 oktober, 2010 on 11:18 Svara

  Usch stackars liten, hoppas hon mår bättre nu.

  Härlig inställning du har till vågen!! Jag brukar inte väga mig heller utan kör med måttband, mycket mycket bättre alternativ.
  Hoppas träningen gick bra =)

 17. Fröken M 3 oktober, 2010 on 11:51 Svara

  haha !!! Klart ni gör ! I dec ska ni f¨å klara er utan mig en HEL vecka och jag är säker på att det kommer gå hur å vad hittar ni på idag ?
  Här har C bestämt att vi ska städa… Gissa om jag är osugen ?!

 18. Katrin 3 oktober, 2010 on 16:07 Svara

  Pluttan.. har ni testat mjölkfritt??
  Våran lilleman har ju ockaå alltid haft problem med magen så jag känner igen det du skriver.. Men han är inte allergisk/överkänslig mot något vad vi vet/testat förrut att han blir lös och dålig om han äter för mycket fibrer. Så det tar vi det lugnt med.

  Hahaha, ja OM jag är 😉 lite smått beroende som sagt 😉 haha Men det känns skönt att höra att jag inte är ensam iaf =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna