VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kan själv

Jag fick en smäll på mina mammafingrar av BVC tanten igår. Hon tyckte att jag övergödde ungen vid kvällsmålet. 3 dl till en sån liten mage är inte bra. Max 2,5 ska det vara. I stället ska jag lägga till ett mellanmål då vi äter middag vid halv 7. Ärter, majs, macka eller rent av det vi själva äter. Ja, ja, bara att lyda

 

 

 

mycket roligare att äta direkt från bordet

 

Idag blev det majs och pasta. Hon älskade de där vita maskarna. Lite problem att få in de i munnen, men med lite hjälp av pappa gick det fint

 


Kommentarer


 1. Ida-Blivande mamma 31 augusti, 2010 on 22:37 Svara

  Hej ååå jag hoppas verkligen det.
  Vilken söt liten pärla du har =)

 2. Tesan 1 september, 2010 on 06:41 Svara

  Vi har det bra men jäklar vilket tempo ungarna utvecklas i just nu! Felicia är en glad skit som ler åt allt och alla och det är så härligt att se hur hon får folk glada på det viset. Vårat största problem nu är sömnen.. Hon vaknar en del om nätterna och är tokledssen eller tokpigg och då ska hon bara upp. Så ibland sitter man och halvsover vid 2-3 på natten då hon leker runt på golvet en timme. Sen somnar hon och går upp senast 5-6 *gäsp* Vilken tid lägger sig Wilda om kvällarna?

 3. Johanna - mamma till Leia 1 september, 2010 on 07:45 Svara

  Va duktiga ni är på att ge henne vanlig mat. Jag är livrädd för detta, haha. Rädd att hon ska sätta i halsen eller ge något som inte är vidare bar för barn. Vad ger ni henne? Vad ger ni tex för bröd? Majs ser ju riktig gott ut :)

 4. Linnéa 1 september, 2010 on 07:57 Svara

  Hehe, jaa det förstår jag verkligen! Småttingar och avancerad mat går helt enkelt inte ihop! Supersöt blogg du har, och vilken söt liten sessa!

 5. Liw 1 september, 2010 on 08:12 Svara

  Oj,det har inte vi fått reda på. Vår BVC tant bara skratta när jag berättade att Mait lite nu och då får i sig 300 ml innan nattning. Men oftast blir det bara runt 220 ml så orka bry sig… 😉

 6. emmyg 1 september, 2010 on 08:17 Svara

  haha :) det är vagabond :)

 7. linda-mamma till Tyra 1 september, 2010 on 08:41 Svara

  Vi fick höra samma sak! Jag som tyckte det va så bekvämt med att ge henne ett ordentligt vällingmål på kvällen. Vi blev ordinerad macka med leverpastej, eller vår kvällsmat. Tyra är ju inte den som säger nej till att få en macka, så hon är nöjd, BVC är nöjd, så jag är väl nöjd också.

 8. Cissi 1 september, 2010 on 09:07 Svara

  Härliga bilder, kul attt få äta (läs leka) själv ;=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna