VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En helvetes natt

Ni måste erkänna att jag ser otroligt fräsh ut efter att ha sovit i max 3 timmar

 

ej vidgjort hår

 

Wildingen har inatt levt upp till sitt namn. Det började då vi kom hem vid halv 1. Jag la över henne i sin säng och hon vaknade. Trodde hon snällt skulle somna om, men icke. Efter lite kivande gick det dock till sist. Sen började det.

 

En gång var 10:e minut skrek hon till och vände och vred på sig som om självaste exorcisten tagit sig in i hennes kropp. Mannen min låg på soffan och märkte inte ett skit då min mamma sov på hans vanliga plats.

 

Mamma var snäll och hjälpte till att stoppa in napp och vyssja, men jag sov inte bättre för det. Klockan 7 bestämde sig tösabiten för välling och Jon fick ta det skiftet. Detta gjorde att jag fick sova 1 timme innan jag skulle upp för ett pass på gymet (inga ursäkter här inte).

 

Nu ska vi snart dra ner en runda på stan, men därefter blir det bestämt en lur på soffan. Det är jag värd


Kommentarer


  1. Carolina - Mamma till Minna 31 juli, 2010 on 16:11 Svara

    Blä för jobbiga nätter.. Duktigt att ta sig iväg till gymmet ändå. :-)

  2. Ellinor 31 juli, 2010 on 22:44 Svara

    Ush, nattvak hos er också?! Unge herr ”Jag tänker fanimej inte sova om inte mamma går runt och vaggar mig” har kommit till vårt hem. Vart tog Milan vägen?

    När kommer ni och hälsar på? Grabben har blivit så stor, och jag antar att Wilda också blivit det!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna