VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snart

1 dag kvar sen avslutas tävlingen och jag ska sluta tjata.

 

R Ö S T A

 

 

 


Kommentarer


  1. Sofie - Radhusmamman 1 juni, 2010 on 10:23 Svara

    Klart jag röstar. Hon är ju störtsöt på bilden 🙂

  2. Veronica - gravid i vecka 33 1 juni, 2010 on 11:38 Svara

    Ja nu börjar det närma sig 🙂 Veckorna går ju så himla fort. Njae,jag är faktiskt inte nervös, men det lär väl komma när värkarna sätter igång 🙂 Jag längtar som bara den! 🙂

  3. Anna 1 juni, 2010 on 12:02 Svara

    Hej Sara. Jag brukar läsa din blogg, tycker att den är mysig och du är personlig vilket gör att man bryr sig om hur det går för dig och din lilla familj.

    Jag såg att du kommenterade Sofias blogg. Jag blev ganska förvånad över kommentaren.

    ”haha Du måste retat gallfeber på MÅNGA fetton där ute..”

    Efter dina inlägg om bullemi, rösten i huvudet och din ångest kring mat, så uppmuntrar du en person som tycker att tjockisar är äckliga. Var det så du menade med din kommentar? Eller har jag missförstått dig? När jag läste din kommentar kände jag att jag inte bryr mig riktigt lika mycket om hur det går för dig längre, för det Sofia skrev var bara riktigt osympatiskt. Jag hoppas verkligen att du inte delar hennes människosyn, inte minst för Wildas skull.

    Slutligen Sara, så undrar jag, när du vägde som mest var det av samma anledningar som Sofia skriver om, passade de karaktärsdrag hon tilldelar tjockisar in på dig? Och, är det så du tycker att man ska se på andra överviktiga?

    ”1. Tjockisar ÄR äckligt i mitt tycke då fettma ofta tyder på dålig disciplin, lättja eller lathet. Alla dessa tre saker är för mig (men kanske inte för dig) SJUKT OATTRAKTIVA och rent av ÄCKLIGA karaktärsdrag.”

    (Citatet är från Sofias inlägg, men jag tänker inte länka och uppmana fler att läsa denna skit.)

    Hälsningar
    Anna

  4. Liw 1 juni, 2010 on 13:26 Svara

    Jo, kycklingwok är verkligen det lättaste när orken tryter. Det är faktiskt det som står på vår matsedel för idag så jag får nog hålla mig till planen 😉

  5. Sara 1 juni, 2010 on 14:56 Svara

    Anna: Ush! Så menade jag så klart inte! Det blir alldeles för lätt fel när man kommenterar. Jag vet att den där människan bara skriver så för att provocera och tar henne absolut INTE på allvar. Jag läste inte ens hela inlägget. Min kommentar var mer menad som ett skämt, men nu ser jag att det var så jävla fel skrivit av mig.

    SJÄLVKLART delar jag inte hennes uppfattning. Jag ber så mycket om ursäkt. Om det är till någon tröst har jag mailat henne och bett henne ta bort den kommentaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna