VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Älskade stol

Igår besökte jag gyn och fick sitta i den bekväma stolen. Jag var orolig för att det inte står rätt till där nere och tyckte det var lika bra. Undersökningen gick bra och jag fick titta med en spegel. Nu fick jag se vad som var ”fel” och vad som var orsaken. Det är ju inget för den känsliga om man säger som så.

 

Den främre slidväggen är lite slapp vilket gör att den kan bukta ut ur slidmynningen. Speciellt om kissblåsan är full och trycker på. Detta är tydligen vanligt efter en förlossning, men inget man pratar om. Jag har aldrig hört att man kan få det i så unga år, men jag är i alla fall inte ensam. Lite synd att man inte vågar prata om det. Underlivet är en del av vår kropp och borde vara lika svälvklart att prata om som något annat.

 

De säger att det tar lika lång tid för kroppen att bli återställd som man är gravid. Detsamma gäller här. Jag ska tänka på att kniiiipa dagligen för att skynda på det hela. Bli inte förvånade om Ni som hälsar på hittar lappar i lägenheten där det står knip på. Är ju som sagt lite glömsk

 


Kommentarer


 1. Tova 1 juni, 2010 on 12:06 Svara

  Usch, jag borde ärligt talat också gå och undersöka mig. är så jäkla feg bara. Och skjuter gärna upp saker…

 2. Lovisa 1 juni, 2010 on 21:24 Svara

  Då skulle du bara veta hur fucked up man blir därnere av att bli gravid efter 5 månader igen!!!

 3. Johanna Roslund 1 juni, 2010 on 22:44 Svara

  BRA att du VÅGAR prata om det det finns säkert många som inpireras.
  SÅ mycket är tabu idag som är helt normalt. SJUKT.
  STARKT JOBBAT.

  KRAM

 4. Evelina 2 juni, 2010 on 21:19 Svara

  Haha ja kniiiip för tusan!
  Men som sagt, inget man pratar om direkt, bra att du skriver det här tycker jag!!!

 5. Malin 29 oktober, 2010 on 22:08 Svara

  Svar till Lovisa:Jag blev gravid när min första inte ens var 4mån, igen!
  Och jag har inte blivit slapp, inte fått livmoderframfall eller något dylikt alls.
  Min bm var tom FÖRVÅNAD att jag hade så bra knipstyrka som jag har!!! (MEN jag läcker lite urin fortfarande, 6mån efter att 2an fötts).
  Det skiljer inte ens 1år på mina två..

  KNIP KNIP KNIP.. varje dag..

  Man ska inte behöva gå runt och vara rädd för att få fler barn, det behöver inte alls bli sådär.
  Men det är viktigt att man förstår värdet i att KNIPA så snabbt det bara går efter att man fött.

  Mvh Malin

 6. Multitasking | Sara Tilling 7 juli, 2011 on 20:42 Svara

  […] hängt med kan jag berätta att jag hade det riktigt tufft efter förlossningen med Wilda. HÄR och HÄR kan Ni läsa så kanske Ni förstår varför jag är lite smått nojjig. Denna gång tänker jag […]

 7. Carola 10 juli, 2011 on 12:06 Svara

  Jag har slarvat lite med knipet (min son är 1 månad) men nu ska jag skärpa mig! Bra tips med lappar uppsatta! Det ska jag ta efter :)

 8. Livrädd | Sara Tilling 13 september, 2011 on 20:34 Svara

  […] som läst min blogg vet vilka problem jag haft efter förlossningen. Ni andra kan läsa det HÄR. Att kroppen förändras är jag fullt medveten om. Det där med att man blir en tjock geléklump […]

 9. Angelica 28 oktober, 2011 on 10:46 Svara

  Jga är också väldigt trädd för sanningen -tyvärr, men det borde vi inte vara. Men jag tror man är rädd för att få höra dåliga saker :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna