VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stora lass

Idag fick vi hälsa på den snälla BVC tanten. Wilda tycker det är lika kul varenda gång. Växt har hon gjort. Hela 3 cm på 10 dagar. Går det verkligen? Skallen är fortfarande relativt liten. 37,3 och vikten var ingen större skillnad. 4915 (+35 gram), men sen ska vi ju tillägga att ungen fyllde 2 blöjor precis innan vägning. Skulle tippa på 200 gram om inte mer.

Mamma; Ditt bröd är livsfarligt. Det var inte bara Wilda som tömdes


Kommentarer


  1. Sophie 26 februari, 2010 on 17:41 Svara

    Åh kul att höra att hon växer och mår bra. Vad har hon för st i kläder nu?
    Packar b.b väskan lite, tagit med mig kläder i både 50 och 56. Man vet ju som aldrig. Men vill inte packa för mycket heller. Svårt de där 🙂

  2. erica 26 februari, 2010 on 18:22 Svara

    Hej, om några timmar avslutas min tävling där man kan vinna en valfri t-shirt/body från paul Frank. Bara ett litet fredagstips sådär;=)
    Kram Erica

    http://erica.myshowroom.se/2010/tavling-vinn-ett-barnplagg-fran-paul-frank/

  3. Hanna, mamma till Ellen 26 februari, 2010 on 22:21 Svara

    Det e bra jobbat – 3 cm på 10 dagar, kommer bli en lång och läcker dam 😉 koftan som Ellen hade igår är köpt på Benetton, har verkligen använt den super mkt och snart är den väl förliten, kommer fan gråta, ja inte Ellen, hon kunde nog inte brytt sig mindre..men jag.. usch kommer bli tufft 😉 ha nu en mysig helg, så håller vi tummarna för lite sol i skåne så snön försvinner helt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna