VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Uppfräshning

Shit vad jag känner mig tråkig just nu. Mitt hår bara hänger och slänger. Vet i sören vad jag ska göra med kråkboet. Alla tjatar om att jag ska klippa det kort och rockigt igen. Är bara rädd att jag blir för rund i ansiktet.

Sen dessa kläder. Känner inte riktigt för att köpa massa nytt när tanken är att jag ska tappa några kilo inom snar framtid (så säger alla va?). Köpte ett par baggy jeans från H&M då jag är astrött på leggings. Så långt kan jag sträcka mig. Tröjor är ett större problem. Fatta jobbigt att behöva klä av sig varje gång tösabiten kräver mat. Fler amningsvänliga tröjor åt folket!

Dock finns det en sak jag inte kan klaga över. Jag har fått tillbaka min skostorlek. Vilket betyder att alla mina converse kan komma fram igen. Ett problem bara.
DENNA F***ING SNÖN!!!
Pallar inte frysa av mig tårna. Alltså blir det UGGs ett par veckor till.

Ush! TRÅKIG


Kommentarer


 1. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

  svar:
  ja, visst man bara göra fler och fler.

  längtar också sådär galet mkt efter att springa runt i converse igen. och slippa snöiga gator…

 2. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

  Ne, nu längtar man till sommaren! :)

 3. Anonym 30 november, -0001 on 00:00 Svara

  Fin blogg du har!:)

 4. Nathalie 31 januari, 2010 on 09:49 Svara

  När jag ammade fick jag ett bra tips av en bekant. Köp vanliga tighta linnen med smala reglerbara axelband från ex.H&M. Då kan du ha dom under alla dina toppar och tröjor, så behöver du bara dra upp tröjan men inte linnet för det drar du ner nedanför bröstet du ammar från. Konstig mening men du fattar va?? Det körde jag på under hela min amning och det funkade jättebra tyckte jag=)

  Lycka till!

 5. Sandra 31 januari, 2010 on 10:00 Svara

  Jag tycker ditt hår är megafint :)

 6. Karin (Albins mamma) 31 januari, 2010 on 11:41 Svara

  Ja det är otroligt! Jasså hon är så pass liten, jag hade ju inte en aning. Då är hon ju riktigt färsk :) Så mysigt!

  Ja men det ska du vara väldigt glad över, härligt! :) Och skönt att hon äter var fjärde timme, det är väl ganska normalt tror jag? Så det måste ju också vara skönt, det är nog ingen fara att hon får i sig för lite. Menar du att du har lite mjölk då eller?

 7. Lina. 31 januari, 2010 on 11:41 Svara

  Hej.

  Jag driver webbshoppen, DesignByLina. Där säljer jag smycken såsom, Armband, Halsband, Örhängen, Herrsmycken och Barnsmycken till förmånliga priser.

  Nu kan du även kombinera ihop ditt eget smycke i form av en massa olika berlocker och kedjor/halsband. Det finns något för alla!

  Välkommen in idag!

 8. Louise, mamma till Alva 31 januari, 2010 on 12:45 Svara

  Had hur kul som helst, bara njöt.
  Och bara kunna sitta och prata om allt utan att bli avruten 😀
  Men sakna mina tösabit.
  Kan säga att jag mår som jag förtjänar 😛

 9. Sandra 31 januari, 2010 on 13:50 Svara

  Sarisen, Du har fått en utmärkelse på min blogg :) hihi kram

 10. mamajay 31 januari, 2010 on 15:10 Svara

  åh, 4 dag efter min födelsedag =)

  skulle du kunna göra mig en tjänst?

 11. Johanna 31 januari, 2010 on 15:52 Svara

  Jag tycker du ska ha håret länge…
  du är grymt snygg på de äldre fotona med blondt långt ;).
  KRAM

 12. Angela 31 januari, 2010 on 16:27 Svara

  Ja, allra helst fler BILLIGA amningskläder…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna